İşte Reha Muhtar'ın kovduğu adam

Reha Muhtar'ın Beşiktaş yönetimindeyken kovduğu Del Bosque, İspanya'yı dünya şampiyonu yaparak kupayı havaya kaldırdı.

  Finalde Hollanda ' yı 1-0 yenerek Dü ; nya Kupası ' nı tarihinde ilk kez mü ; zesine gö ; tü ; ren İspanya ' da Del Bosque ' nin bu bü ; yü ; k başarısı Beşiktaşlılar tarafından ü ; zü ; ntü ; yle karşılandı .

Ö ; NCE GETİRTTİ SONRA KOVDURTTU

Bir dö ; nem Beşiktaş yö ; netiminde yer alan Reha Muhtar ' ın , Real Madrid ' i başarıdan başarıya koşturan İspanyol teknik adamın alınması iç ; in yapmadığı kalmamıştı . Demirö ; ren ve ekibine yaptığı baskılar sonucu deneyimli teknik adamı Beşiktaş ' ın başına getirtmeyi de başarmıştı . Ancak işler istediği gibi gitmeyince homurdanmalar baş gö ; sterdi . Tabi bu da en ç ; ok Reha Muhtar ' ı rahatsız etti . Ö ; ve ö ; ve bitiremediği , futbol dehası dediği Del Bosque ' nin lige erken havlu atmasının ardından gö ; nderilmesi iç ; in kulisler başlatan isim de Muhtar oldu . Yaptığı kulisler işine yaradı , sonunda Reha Muhtar emeline ulaştı . Demirö ; ren ' i ikna etti . Yıldırım Demirö ; ren ' in , Del Bosque ' yi gö ; nderdikten sonra pişmanlığını dile getirdi ama ç ; ok geç ; ti .

REHA MUHTAR ' IN KOVDURTTUĞU ADAM TARİH YAZDI

Sonuca gelince Reha Muhtar şu an bir tv kanalında spor yorumculuğu yapıyor . Del Bosque ise İspanya ile Dü ; nya Kupası ' nı kaldırdı ve tarihi bir başarıya imza attı . Reha Muhtar ' ın Beşiktaş ' tan kovdurttuğu adamı Dü ; nya Kupası ' nda Beşiktaş taraftarı dizlerini dö ; ve dö ; ve izledi . . Peki ya Reha Muhtar?

ensonhaber