Futbolseverlere müjdeli haber

İstanbul'da bir araya gelen kulüp başkanları ve yayıcı kuruluş temsilcileri, yeni sezonda haftada 9 maçın canlı olarak yayınlanması kararı üzerinde mutabakata vardı.

  Les Ottomans Hotel ' de gerç ; ekleştirilen toplantıda , Tü ; rkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) Başkanı Mahmut Ö ; zgener , TFF Yö ; netim Kurulu Ü ; yeleri Yunus Egemenoğlu ve Levent Kızıl , Fenerbahç ; e Kulü ; bü ; ve Kulü ; pler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım , Galatasaray Kulü ; bü ; Başkanı Adnan Polat , Trabzonspor Kulü ; bü ; Başkanı Sadri Şener , Bursaspor Kulü ; bü ; Başkanı İbrahim Yazıcı , diğer kulü ; plerden temsilciler ve yayıncı kuruluş Digitü ; rk ' ü ; n Genel Mü ; dü ; rü ; Ertan Ö ; zertem hazır bulundu .

Vakfın Başkan Vekili Gö ; ksel Gü ; mü ; şdağ , yaklaşık 2 saat sü ; ren toplantının ardından yaptığı aç ; ıklamada , kulü ; pler , federasyon ve yayıncı kuruluş olarak biraraya gelip , yayın talimatnamesini son haline getirdiklerini , yeni sezonda haftada 9 maç ; ın da canlı olarak yayınlanacağı bir sistemde karar kıldıklarını sö ; yledi .

Tü ; rk futbolunun ü ; ç ; ayağını oluşturan TFF , kulü ; pler ve yayıncı kuruluş olarak son 1 ayda 3 . toplantılarını yaptıklarını bildiren Gü ; mü ; şdağ , şö ; yle dedi :

' ' Gü ; ndemimiz yayın talimatıydı . Bugü ; n itibariyle yayın talimatı neticelendi . Yeni dö ; nemde yayınların ç ; ok daha ilgi ç ; ekeceğini ve şova dö ; nü ; k olacağını sö ; yleyebiliriz . Her hafta 9 tane canlı yayınımız olacak . Bu durum , kulü ; pler , sponsorlar ve yayıncı aç ; ısından ç ; ok ö ; nemli . Hepsinin eksilerini ve artılarını değerlendirip , yayın talimatını TFF Başkanımızın da katıldığı bu buluşmada neticelendirdik . Artık federasyonumuz , yö ; netim kurulunda alacağı kararla resmileştirecek . Cuma , cumartesi , pazar ve pazartesi gü ; nleri toplam 9 tane maç ; canlı olarak izleyicilere ulaştırılacak . Haftanın 3 veya 4 gü ; nü ; kullanılarak maç ; lar verilecek . Artık yayın sayısı 9 maç ; a ç ; ıkarıldı . Her ü ; ç ; taraf da ortak bir noktada buluştu ve olumlu şeyler ç ; ıktı . ' '

Diğer yandan , stat ışıklandırmalarının yetersiz olması konusuna da TFF ' nin el attığını belirten Gü ; mü ; şdağ , Tü ; rk futbolu aç ; ısından ç ; ok verimli bir toplantı gerç ; ekleştirdiklerini ifade etti .