Fenerbahçe'ye vuvuzelalı karşılama

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabını gerçekleştireceği Belçika'ya geldi. Sarı lacivertliler Brüksel'de vuvuzela sesleri ve dev bir bayrakla karşılandı.

  Brü ; ksel Havaalanı ' nda toplanan yaklaşık 150 kadar Fenerbahç ; e taraftarı 15 metre boyunda dev bir bayrak aç ; arken , tezahü ; ratlar arasına 2010 Dü ; nya Kupası ' nın simgelerinden olan vuvuzelanın sesleri de karıştı . Bü ; yü ; k bir coşku yaratan Fenerbahç ; e taraftarları en ç ; ok ilgiyi Teknik direktö ; r Aykut Kocaman ile futbolcular Kazım Kazım , Emre Belö ; zoğlu ve Andre Dos Santos ' a gö ; sterdi .

Fenerbahç ; e kafilesi yoğun ilgi nedeniyle otobü ; se gitmekte bü ; yü ; k zorluk yaşadı . Bazı taraftarlar futbolculara ç ; iç ; ek verirken bazıları ise fotoğraf ç ; ektirebilmek iç ; in birbiriyle yarıştı . Brezilyalı futbolculardan Bilica sarıya boyanmış yeni saç ; stilyle dikkat ç ; ekti .

Ö ; te yandan Fenerbahç ; e ' nin yeni transferi Miroslav Stoch takımdan 1 , 5 saat ö ; nce Viyana ' dan Brü ; ksel ' e gelerek sarı lacivertli takıma katıldı . Sarı laciverli ekip Brü ; ksel ' den kamp yapacağı Genk ' e otobü ; sle geç ; erek kamptaki ilk ç ; alışmasını TSİ 20 . 00 ' de yapacak .