Fenerbahçe Güiza'nın ipini çekti

F.Bahçe, 14.5 milyon Euro'luk zararı göze alıp Güiza'nın defterini dürdü. Kendi ipini çeken Güiza ise ya Fener'in istediği bonservisi getirecek ya da sezonu tesislerde geçirecek

  Bugü ; n kamp iç ; in Belç ; ika ' ya hareket edecek olan Fenerbahç ; e ' de teknik direktö ; r Aykut Kocaman 24 kişilik kamp kadrosuna Daniel Gü ; iza ' yı almayarak İspanyol golcü ; yü ; bir gü ; n arayla 2 . şoku yaşatmış oldu . İspanya Futbol Federasyonu ' nun kendisini dü ; n oynanan Dü ; nya Kupası final maç ; ına davet etmesine rağmen Aykut Kocaman izin vermediği iç ; in İstanbul ' da kalan Gü ; iza , dü ; n de kadro dışı kaldı .

DAVRANIŞLARIYLA Ç ; İZMEYİ AŞTI
Gü ; iza iç ; in alınan bu kararın arkasında birç ; ok etken olduğu ve kararı teknik patron Aykut Kocaman ' ın tek başına aldığı da gelen haberler arasında . Fenerbahç ; e ' ye geldiği gü ; nden bu yana performansıyla sü ; rekli sorun teşkil eden İspanyol futbolcu , ö ; zellikle uyarılmış olmasına karşın 28 Haziran ' daki sezon aç ; ılışına katılmadı . Ayrıca MR sonuç ; larında hiç ; bir bulguya rastlanmamasına rağmen topuğundaki sakatlığını bahane ederek antrenmanlara da katılmayan Gü ; iza ancak 1 hafta sonra dü ; z koşulara başladı . Bu sırada doktor kontrolü ; ne de girmek istemeyen İspanyol oyuncu , kimseyle konuşmayıp , gazetecilere de yakışıksız hareketlerde bulundu . Aykut Kocaman ' a karşı soğuk savaş başlatarak ' Bonservisimi verin gideyim ' tavırlarına bü ; rü ; nen Gü ; iza ' nın planı ters tepti . Başkan Aziz Yıldırım onayını da alan Kocaman , 14 . 5 milyon Euro ' ya gelen Gü ; iza ' daki zararı gö ; ze alıp İspanyol yıldızın ipini ç ; ekti .

KALIRSA FUTBOL HAYATI BİTEBİLİR
Bundan sonra başka bir takıma gidene kadar Samandıra ' da idmanlara ç ; ıkacak olan Gü ; iza iç ; in şu ana kadar gelen teklifler tatmin etmedi . Zararı dü ; şü ; rmek adına bonservisine 7 milyon Euro değer biç ; en Fenerbahç ; e , Gü ; iza ' ya ' Bu bedeli veren bir takım bul , git ' diyecek . Yıllık 3 . 2 milyon Euro alan İspanyol oyuncu , hem bonservisini hem de kendine aynı parayı verecek bir kulü ; p bulamazsa Fener ' de kalacak . Ancak bu durumda da futbol hayatını riske sokacak .