Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Kayseri Ayağında 250 Gönüllü Görev Alacak

28 Ağustos ile 12 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Kayseri ayağında 250 gönüllü çalışacak.

  Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre , 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ' nda görev alacak olan gönüllülerin belirlendiği , bu güne kadar 10 ' un üzerinde toplantı gerçekleştirildiği öğrenildi . 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası nedeniyle Kayseri ' deki Çevik Kuvvet ekiplerine yönelik olarak toplantıların da gerçekleştirildiğini kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri , " Belirlenen gönüllüler , şampiyona sırasında tribünlerde ve girişlerde görev alacak . Bazıları top
taşıyacak , bazıları ise basketbolculara yardımcı olacak " dedi .
KADİR HAS SPOR KOMPLEKSİ ÇEVRESİNE MAKYAJ
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ' nın gerçekleştirileceği Kadir Has Spor Merkezi yanında ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemeleri tüm hızıyla sürüyor .
Kadir Has Spor Merkezi ' nin asfaltlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi , kompleksin karşısında bulunan evlerde de tadilat çalışmaları başlattı . Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , yarın düzenleyeceği görsel brifing ile bu bölgedeki çalışmaların son durumu hakkında kamuoyuna bilgi verecek .