Ümit Karan'a Karabükspor Kancası

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Ümit Karan'a Karabükspor talip oldu.

  Eskişehirspor ' da teknik direktör Rıza Çalıbay tarafından kadro dışı bırakılan Ümit Karan ' ı renklerine bağlamak isteyen Karabükspor ' un golcü futbolcu için görüşme yapacağı öğrenildi .
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Kulüp Genel Menajeri Seyit İçgül ' ün Ümit Karan ile görüşmek için çalışmalara başladığı öğrenildi . Kısa süre içerisinde Ümit Karan ile bir araya gelmek isteyen Karabükspor Yönetimi ' nin şartlar oluştuğu takdirde yıldız futbolcuyu transfer edeceği bildirildi .
Öte yandan Bolu ' nun Gerede ilçesi Esentepe Otel ' de 9 gündür kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı mavili ekipte hazırlıklar devam ediyor . Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ile saha ağırlıklı çalışma yapan takımda idman sonraları Yücel İldiz , futbolcularla birebir görüşerek motivasyon sağlıyor . Özellikle yeni transfer edilen yabancı oyuncuları yakın markaja alan tecrübeli çalıştırıcı , onlara Karabükspor ' un geçtiğimiz sezon yakalanan başarının sırrını anlatarak , bu sezonda aynı başarıyı elde etmek
istediklerini ifade etti . Karabükspor ' un bir aile ortamı içersinde de olduğunu vurgulayan İldiz , " Biz geçen sezon aile ortamı içersinde büyük bir başarı yakaladık . Şehir , yönetim ve medyası ile bir bütün olarak yakaladığımız bu başarıya yakın bir başarıyı bu senede elde etmek istiyoruz " dedi .
( YE-EYB-EYB-S )