Fenerbahçe'nin Kamp Kadrosu Açıklandı

Yeni sezon hazırlıkları için yarın Belçika'ya gidecek olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklanırken, İspanyol futbolcu Güiza kadroya dahil edilmedi.

  Kulübün resmi internet sitesinde , Belçika kampına götürülecek 24 kişilik kamp kadrosu açıklanırken , " Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Özer Hurmacı , Gökhan Gönül , Daniel Güiza ve Uğur Boral Belçika kampına götürülmeyecek . Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını İstanbul ' da ve Can Bartu Tesisleri ' nde sürdürecek . Dünya 4 . ' sü olan Uruguay Milli Takımı ' nda yer alan oyuncumuz Lugano ise daha sonra takıma katılacak " denildi .
Fenerbahçe ' nin 24 kişilik kamp kadrosu şu oyunculardan oluşuyor :
" Volkan Demirel , Volkan Babacan , Mert Günok , Ertuğrul Taşkıran , Fabio Bilica , Bekir İrtegün , İlhan Eker , Önder Turacı , Andre Santos , Emre Belözoğlu , Cristian Baroni , Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Kazım Kazım , Deivid de Souza , Miroslav Stoch , Alex de Souza , Semih Şentürk , Gökhan Ünal , Caner Erkin , Gökay Iravul , Okan Alkan , Hasan Erbey ve Berk Elitez "
Sarı-lacivertli takım , 12 Temmuz Pazartesi günü saat 10 . 30 ' da Sabiha Gökçen Havalimanı ' ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika ' ya hareket edecek .
( EYB-EYB-S )