Fenerbahçe Nilmar'a karşılık Güiza+para teklifinde bulundu

Villarreal Kulübü'nün, Nilmar'a talip olan Fenerbahçe'ye, “Güiza ve üzerine para verip, Brezilyalı golcüyü alın” teklifi yapmaya hazırlandığı belirlendi.

  Rekor bonservis ü ; cretiyle transfer ettiği Gü ; iza ' dan bir tü ; rlü ; beklenen verimi alamayan ve onun yerine golcü ; arayışlarını sü ; rdü ; ren Fenerbahç ; e ' ye İspanya ' dan gü ; zel bir teklif gelmek ü ; zere . Villarreal Kulü ; bü ; ' nü ; n , golcü ; leri Nilmar ' ı transfer etmek isteyen Fenerbahç ; e ' ye , bu oyuncuyu Gü ; iza ile takas etmeyi ö ; nermeye hazırlandığı ö ; ğrenildi . İspanyollar ' ın , Sarı-Lacivertliler ' in takasa sıcak bakması halinde masaya oturup , pazarlık yapmayı dü ; şü ; ndü ; ğü ; belirtildi . Villarreal cephesinden gelen bilgilere gö ; re , Nilmar ' a karşılık , Gü ; iza ve para istenecek . Ancak Fenerbahç ; e ' nin , 14 milyon Euro bonservis bedeli ö ; dediği Gü ; iza ' nın ü ; stü ; ne para verip , Nilmar ' ı almaya pek sıcak bakmadığı kaydedildi . İspanyol medyasında ise Nilmar ' ın her an Fenerbahç ; e ' ye gidebileceği yö ; nü ; nde haberler yer almaya devam ediyor .

Kampa gö ; tü ; rü ; lmü ; yor
Bu arada sağlık kontrolü ; nde hiç ; bir sakatlığa rastlanmamasına karşın , topuğunda sorun olduğunu sö ; yleyerek idmanlara ç ; ıkmayan Gü ; iza ' nın , ü ; lkesine giderek , tedavi olmayı ve doktorundan sakatlığıyla ilgili rapor almayı planladığı belirlendi . Golcü ; futbolcu , yarın başlayacak Belç ; ika kampına gö ; tü ; rü ; lmeyecek .

Fanatik