Fenerbahçe Gana'lı Asamoah Gyan ile anlaştı mı?

Golcü bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin Gana'lı Asamoah Gyan ile anlaştığı iddia edildi. Gyan ile 4 yıllık Fenerbahçe ile anlaşma imzalanacağı ifade edildi.

  Fenerbahç ; e ' nin Gana ' lı futbolcu Asamoah Gyan ' ın Fransız menajeri Didier Frelot , Fenerbahç ; e ile anlaşmak iç ; in İstanbul ' a geldiği ifade edildi .

Frelot , Gana Milli Takımı ' yla 2010 Dü ; nya Kupası ' nda harika bir performans gö ; steren ve bir ç ; ok takımın takibine giren Gyan ' ın Fenerbahç ; e ile anlaştığını iddia etti .

İstanbul ' a gelerek bir otele yerleşen Fransız menajer , bugü ; n Fenerbahç ; e ' li bir yö ; netici ile gö ; rü ; şeceğini belirtti . Gyan ' ın Tü ; rkiye haklarına sahip olduğunu belirten menajer Erdoğan Belkıs da Fenerbahç ; e ' nin teklifini doğruladı ve Galatasaray ' ın da bu oyuncuya teklif gö ; tü ; rdü ; ğü ; nü ; belirtti .

25 yaşındaki Gyan Fransa ' nın Rennes kulü ; bü ; nde forma giyiyor . Gyan Dü ; nya Kupası 2 . tur maç ; ında Uruguay maç ; ında 120 . dakikada penaltı kaç ; ırmış ve penaltılarda takımının elenmesine sebep olmuştu .

Goal