Boluspor Başkanı Semercioğlu'ndan Tarihi Proje

Bank Asya 1

  Bank Asya 1 . Lig takımlarından Boluspor ' da Başkan Emin Semercioğlu , taraftar gruplarının farklı tribünlerde takımlarını desteklemeleri üzerine geçmiş yönetimlerin yapamadığı projeyi hayata geçiriyor .
Taraftar gruplarını maç günü aynı çatı altında birleştirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Emin Semercioğlu , " Bizim en büyük amacımız taraftar gruplarını maç günü aynı tribünde buluşturmak . Taraftar derneklerinin tüzükleri farklı olsun ama maç günü Boluspor için aynı tribünde yer alsınlar . Konuyla ilgili dernek yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor . Amaç tek yumruk olmak " şeklinde konuştu .
Açık ve kapalı tribünde maç izleyen 3 taraftar grubu arasındaki kombine fiyatları kamuoyunda tartışmalara neden olurken , Semercioğlu konuyla ilgili olarak , " Yarenlerde , 65 derneği de , Cadde 14 Grubu da bizim çocuklarımız . Hiçbirini birbirinden ayırmayız . Kimse bu olaya art niyetli yaklaşmasın . Kombine fiyatları konusunda da her gruba gereken özeni gösterdik " diye konuştu .
Başkan Emin Semercioğlu ' nun bu açıklamalarına Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol ' dan tam destek geldi . Akyol , " Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semircioğlu tarafından düşünülen bu fikrin doğru ve yerinde bir karar . Herkesin kişisel çıkarlarını ve menfaatlerini bir kenara bırakarak bu sene Boluspor ' un başarısı için tek çatı altında ( tek tribünde ) 90 dakika boyunca ortak hareket etmesi gerekiyor . Başkanımızın bu görüşlerine katılıyorum " dedi .
Akyol ayrıca , " Kişilerin farklı fikirlerde ve düşüncelerde olması gayet doğaldır . Herkesin birbirinin fikrine saygı duyması gerektiğine inanıyorum . En azından tribüne girdiğimizde tek yürek , tek yumruk olmasını bilmeliyiz . Dargınlıkları kırgınlıkları stada girerken kapının önünde bırakmalı , Boluspor ' un menfaatleri doğrultusunda hareket etmeliyiz . 90 Dakikanın sonunda kişilerin görüşleri hangi tarafa yakınsa onlarla beraber olmak da en doğal haklarıdır . Bu sayede kombine bilet fiyatlarının açıklanmasından
sonra çıkan bir takım spekülasyonların da önüne geçileceğini düşünüyorum "