Aykut Kocaman 24 kişilik Fenerbahçe kamp kadrosunu açıkladı

12 Temmuzdan itibaren Belçika'da kampa girecek olan Fenerbahçe'nin 24 kişilik kamp kadrosunu teknik direktör Aykut Kocaman doğrultusunda açıklandı. İşte Fenerbahçe'nin Belçika kampında çalışmalara katılacak olan 24 kişilik kadrosu. Daniel Güiza Belçika kampına götürülmedi..

  Yeni sezon hazırlıkları dahilindeki kamp ç ; alışması iç ; in 12 Temmuz Pazartesi gü ; nü ; Belç ; ika ' ya gidecek olan Fenerbahç ; e ' nin 4 kişilik kamp kadrosu şu oyunculardan oluşmaktadır :

Volkan Demirel , Volkan Babacan , Mert Gü ; nok , Ertuğrul Taşkıran , Fabio Bilica , Bekir İrtegü ; n , İlhan Eker , Ö ; nder Turacı , Andre Santos , Emre Belö ; zoğlu , Cristian Baroni , Selç ; uk Şahin , Mehmet Topuz , Kazım Kazım , Deivid de Souza , Miroslav Stoch , Alex de Souza , Semih Şentü ; rk , Gö ; khan Ü ; nal , Caner Erkin , Gö ; kay Iravul , Okan Alkan , Hasan Erbey ve Berk Elitez .

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Ö ; zer Hurmacı , Gö ; khan Gö ; nü ; l , Daniel Gü ; iza ve Uğur Boral Belç ; ika kampına gö ; tü ; rü ; lmeyecek . Bu oyuncularımız tedavi ve ç ; alışmalarını İstanbul ' da ve Can Bartu Tesisleri ' nde sü ; rdü ; recek . Dü ; nya 4 . ' sü ; olan Uruguay Milli Takımı ' nda yer alan oyuncumuz Lugano ise daha sonra takıma katılacak .

Fenerbahç ; e kafilesi , 12 Temmuz Pazartesi gü ; nü ; saat 10 . 30 ' da Sabiha Gö ; kç ; en Havalimanı ' ndan kalkacak ö ; zel bir uç ; akla Belç ; ika ' ya hareket edecek .