Yenişehir'de Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamasından sanatçı Tuğba Ekinci yeşil-beyaz formayla sahne alırken, Ertuğrul Sağlam'a plaket verildi.

  Yenişehir İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen törene , Yenişehir Kaymakamı Azmi Çelik , Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil , Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam , kaptan Ömer Erdoğan , futbolculardan Kirita , Eren Albayrak ve Turgay Bahadır ' ın yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı . Gecede Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ' a ve futbolculara plaket verildi . Havai fişek gösterisi ilgiyle izlendi . Sanatçı Tuğba Ekinci büyük bir coşku ile sahneye çıktı . Ekinci , şarkılarını Bursaspor ve Bursaspor ' a gönül vermiş
taraftarlar için söylediği ifade etti . Ünlü sanatçı Bursaspor forması giyerek şarkılarını söyledi .
Gecede konuşan Ertuğrul Sağlam , " Elde ettiğimiz başarının en büyük mimarlarından birisi de muhteşem taraftarımızdır . Ben hepinize yürek dolusu teşekkür ediyorum . İnşallah bu başarımızın tesadüf olmadığını Şampiyonlar Ligi maçlarında göstereceğiz . Ülkemizi Şampiyonlar Ligi ' nde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın . Bu gece içinde emeği geçen herkesi kutluyorum " dedi .
Yenişehir Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Orhan Torun Ertuğrul Sağlam ' a plaket verirken , Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ' de ipek kozasından yapılmış timsah figürü hediye etti .