Vederson'dan Timsah Yürüyüşü

Fenerbahçe'nin geçen sezonun son haftasında Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından "Yanlış anons" sonrası kısa süreli şampiyonluk sevinci yaşayan Vederson, yeni takımı Bursaspor'da timsah yürüyüşü yaptı

  Fenerbahçe ' nin geçen sezonun son haftasında Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından " Yanlış anons " sonrası kısa süreli şampiyonluk sevinci yaşayan Vederson , yeni takımı Bursaspor ' da timsah yürüyüşü yaptı . Brezilya asıllı Türk futbolcu , " Yanlış anons ile sevindim ama gerçek şampiyona geldim " dedi .
Bursaspor ' un Fenerbahçe ' den transfer ettiği Gökçek Vederson takımıyla birlikte ikinci antrenmanına çıktı . Fenerbahçe ' den ayrıldıktan sonra Deivid ve Cristian ile görüştüğünü ifade ederek , " Ayrıldığım için üzüldüler ama tercihim için beni kutladılar " diye konuştu .
Sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vederson , " Bursa ' ya geldiğim için çok mutluyum . Beni herkes çok iyi karşıladı . İnşallah en kısa sürede takımla çalışmaya başlarım " diye konuştu .
Şampiyonlar Ligi ' nde çok zorlu maçlar oynayacaklarına dikkat çeken Vederson , " Önümüzde çok zor maçlar var . Önemli olan bu maçları iyi çıkarmak . Büyük rakiplere karşı oynayacağız . Bunları en iyi şekilde atlatmak istiyoruz . Benim mevkiimde oynayan Mustafa Keçeli de iyi bir futbolcu . Benim gelmemle hocamıza alternatif oluştu . Elimden gelenin en iyisini yapacağım " açıklamasında bulundu .

" ARKADAŞLIK ÇOK İYİ "
Bursaspor ile yeni antrenmanlara başladığını söyleyen Vederson , " Gördüğüm kadarıyla arkadaşlık çok iyi . Eminim daha iyi olacaktır . Antrenmanlarda topla çok çalışacağım . En iyi şekilde maçlara hazırlanacağım . Elimden geleni yapacağım . Şampiyonlar Ligi ' nde ilk olarak grubu atlattım önümüzdeki maçlara bakacağız " dedi .
Fenerbahçe ' den ayrıldıktan sonra sadece Deivid ve Cristian ile konuştuğunu kaydeden Vederson , " Onlar ayrıldığım için üzüldüler . Fakat , iyi bir tercih yaptığım için tebrik ettiler " diye konuştu .
Bursaspor taraftarını tanıdığını söyleyen Vederson , onların önünde oynamanın kendisine gurur ve zevk vereceğini ifade etti .

" BEN GERÇEK ŞAMPİYONA GELDİM "
Bursaspor ' a gelmesinin sürpriz olmadığını belirten Vederson , " Benimle ilgilendiklerini biliyordum . Son maçta sevinmem ise yanlış bir anons ile oldu . Ama artık onlar geride kaldı . Ben gerçek şampiyona geldiğim için mutluyum . Hocamız Ertuğrul Sağlam bana espri yaptı . Bunlar sık sık oluyor . İlk sevinenlerden birisi olmuştum . Arkadaşlarım bununla ilgili olarak sık sık dalga geçiyorlar . Bu esprilere artık alıştım " şeklinde konuştu .
Vederson , Şampiyonlar Ligi ' nde ise bütün rakiplerin zorlu olduğunu ancak Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarla oynamanın zevkli olacağını kaydetti .
Vederson , açıklamasının ardından basın mensuplarıyla birlikte timsah yürüyüşü yaptı .

NEŞELİ ANTRENMAN
Öte yandan Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını yaptığı sabah antrenmanı ile sürdürdü . Antrenmana sağlık kotrolünde bulunan oyuncular katılmadı . 5 ' e 2 pas çalışması ile başlayan antrenman düz koşu ile devam etti . Teknik direktör Ertuğrul Sağlam , Insua , Sercan gibi oyuncuların bulunduğu gruba katılarak çalışmalara eşlik etti .
Gökçek Vederson ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı . Ertuğrul Sağlam , açma germe yapan Vederson ' un yanına giderek , " Sen çok uyanıksın . Bursaspor ' a geleceğini bilerek sevindin " diye espri yaptı .
Sağlam ' ın konuşması gülüşmelere sebep oldu . Antrenmanın ardından oyuncular serinlemek için havuza girdi . Havuzdan çıkan oyuncular Ertuğrul Sağlam ile karpuz , şeftali ve kiraz yedi .
( RFK-EYB-EYB-S )