Tff 3. Lig

TFF 3. Lig takımlarından 72 Batmanspor, iç transferde görüşmelerini tamamladı.

  İç transferde şuana kadar 15 futbolcuyla anlaşan Turuncu-mavili ekip , sözleşmeleri devam eden diğer futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü belirtildi . İç transferde ; Kaptan Cuma , Mehmet Kayra , Devran , Mert , Mehmet Güneş , Hayrettin , Yakup Dündar , Mert Caymaz , Göksel , Kaleci Tuncay , Emin , Erdem , Cüneyt , Mesut , Ömer Yılmaz ve Uğur ile nikah tazeleyen 72Batmanspor 4 veya 5 futbolcu daha kadroya katıp , transferi noktalamak istiyor .
72 Batmanspor Teknik Direktörü Yahya Kayra , " Biz statüyü beklemeden çalışmalara başladık . Öncelikle geçen yıl birlikte çalıştığımız 15 futbolcu ile yeniden anlaştık . Sözleşmesi devam eden 5 futbolcumuz daha var . Onlarla da en kısa zamanda görüşeceğiz " dedi .
Batman ' daki yetenekli gençleri tespit etmek ve kadrolarına katmak için 5 Temmuz ' da Esentepedeki tesislerde çalışmalara başlayacaklarını belirten Kayra , " Denemeler 10 gün sürecek . Bize müracaat eden 50 ' ye yakın genç var . Bunların arasından kadromuza katacağız futbolcuların olacağını kanısındayım . " diye konuştu .