Tff 3. Lig

TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor'un genç futbolcularından Okan Özdemir, takıma destek verildiği taktirde 3. Lig'de başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

  Genç futbolcu , geçen sezonun kendileri için iyi geçtiğini ifade ederek , " Bizim açımızdan geçen sezon iyi geçti . Malatyaspor gibi büyük bir camiada forma şansı bulduk . Forma şansını da iyi değerlendirdiğimize inanıyorum . Herkeste bunu gördü . Geçen sezon bize büyük bir fırsat sağladı . 2 . Lig ' de forma giyerek , tecrübesizliğimizi ortadan kaldırdık . 3 . Lig ' de tertemiz bir sayfa bizleri bekliyor . Oyuncu arkadaşlarımızla birbirimizi çok iyi tanıyoruz . İyi bir kamp döneminin ardından sezonunda bizim için iyi
geçeceğine inanıyorum . Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımıza inanıyorum . Bu takıma yeterince destek verilsin , 3 . Lig ' de başarılı oluruz " dedi .
Kendisinin yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Özdemir , " Geçen seneden profesyonelliğe alıştık . Profesyonelliğin gereğini yapıyoruz . Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanıyorum . Sezonunun benim içinde en iyi şekilde geçeceğine inanıyorum . Malatyasporlu gençlerin manevi desteğe ihtiyacı var . Bize sahip çıkılır , destek verilirse takım daha iyi yerlere gelecektir " diye konuştu .