Tff 3. Lig

TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor'un genç futbolcularından Okan Özdemir, takıma destek verildiği taktirde 3. Lig'de başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Genç futbolcu, geçen sezonun kendileri için iyi geçtiğini ifade ederek, "Bizim açımızdan geçen sezon iyi geçti. Malatyaspor gibi büyük bir camiada forma şansı bulduk. Forma şansını da iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Herkeste bunu gördü. Geçen sezon bize büyük bir fırsat sağladı. 2. Lig'de forma giyerek, tecrübesizliğimizi ortadan kaldırdık. 3. Lig'de tertemiz bir sayfa bizleri bekliyor. Oyuncu arkadaşlarımızla birbirimizi çok iyi tanıyoruz. İyi bir kamp döneminin ardından sezonunda bizim için iyi
geçeceğine inanıyorum. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımıza inanıyorum. Bu takıma yeterince destek verilsin, 3. Lig'de başarılı oluruz" dedi.
Kendisinin yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Özdemir, "Geçen seneden profesyonelliğe alıştık. Profesyonelliğin gereğini yapıyoruz. Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanıyorum. Sezonunun benim içinde en iyi şekilde geçeceğine inanıyorum. Malatyasporlu gençlerin manevi desteğe ihtiyacı var. Bize sahip çıkılır, destek verilirse takım daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.