Miroslav Stoch Fenerbahçe'nin çubuklu formasını giydi

Slovakya'lı yıldızı ve Fenerbahçe'nin yeni starı Miroslav Stoch Fenerbahçe ile resmi imzayı attıktan sonra klasik Fenerbahçe çubuklu formasını sırtına geçirdi. Miroslav Stoch'un Fenerbahçe'nin klasik çubuklu forması ile fotoğraflarını haber metninin altında foto galeride bulabilirsiniz.

  Slovakya ' lı yıldızı ve Fenerbahç ; e ' nin yeni starı Miroslav Stoch Fenerbahç ; e ile resmi imzayı attıktan sonra klasik Fenerbahç ; e ç ; ubuklu formasını sırtına geç ; irdi . Miroslav Stoch ' un Fenerbahç ; e ' nin klasik ç ; ubuklu forması ile fotoğraflarını haber metninin altında foto galeride bulabilirsiniz .

' Taraftarı merak ediyorum '

Fenerbahç ; e ' nin yeni transferi Miroslav Stoch , sarı-lacivertli taraftarları ç ; ok merak ettiğini sö ; yledi . Sarı-lacivertlilerin 4 yıllığına renklerine bağladığı Stoch , Slovakya Milli Takımı ' nın formasıyla 2010 Dü ; nya Kupası ' nda mü ; cadele ederken Fenerbahç ; e Dergisi iç ; in ç ; ubuklu formayla poz verdi .

Derginin temmuz ayı sayısında , sö ; zleşme imzalarken ve Fenerbahç ; e formasıyla fotoğrafları yayınlanan Stoch , ' ' Fenerbahç ; e taraftarının ç ; ok tutkulu olduğunu duymuştum . Bunu Hollanda ' da yaşadım . Bu taraftarlar bulunduğu her ortamı rakipler iç ; in cehenneme ç ; evirecek kapasitede . Fenerbahç ; e ' nin parç ; ası olabilmek benim iç ; in bü ; yü ; k bir gurur ' ' dedi . Sporx