Güngören Belediyespor, Metin Altınay İle Sözleşme Yeniledi

TFF 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselen Güngören Belediyespor Teknik Direktör Metin Altınay ile yeni sezonda devam kararı aldı.

  Bordo-beyazlı takımın TFF 2 . Lig ' den Bank Asya 1 . Lig ' e yükselmesinde önemli bir paya sahip olan Teknik Direktör Metin Altınay yeni sezonda da takım başında olacak . Takıma yapılacak nokta transferlerle yeni sezonda iyi bir görüntü çizmek istediklerini belirten Metin Altınay , " Geçen sene yakaladığımız başarıyı devam ettirmek istiyoruz . Yönetimimizle gerekli görüşmeleri yaparak yeni sezon planlamalarımızı hazırladık . Bu takım geçtiğimiz sezon Bank Asya 1 . Lig ' den TFF 2 . Lig ' e düşmüştü . Fakat olağanüstü bir
performans yakalayarak tekrardan bir üst lige çıkmayı bildik . Bundan sonrada camiamızla birlikte Bank Asya 1 . Ligde yeni başarılar yakalamak istiyoruz . Önümüzdeki sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz . Bunu başarabilecek gücümüz var " dedi .
Gerekli mevkilere gerekli takviyeleri yapacaklarını ifade eden Altınay , önümüzdeki günlerde yabancı transferde gerçekleştireceklerini söyledi .