Güiza yolcu

Sezon açılışına gelmeyen, dün sabah da muayeneye katılmayan İspanyol golcü, akşamki idmana çıkmadı. Güiza'nın bu tavrı, gitmek istediğine yorumlandı. Bu konuda şimdi gözler Aykut Kocaman'da...

  Sezon aç ; ılışına gelmeyen , dü ; n sabah da muayeneye katılmayan İspanyol golcü ; , akşamki idmana ç ; ıkmadı . Gü ; iza ' nın bu tavrı , gitmek istediğine yorumlandı . Bu konuda şimdi gö ; zler Aykut Kocaman ' da . . .


Ve Fenerbahç ; e ' deki değişim başlıyor . Teknik direktö ; rlü ; ğe Aykut Kocaman ' ın getirilmesinden sonra takımda beklenen yenilenme iki yabancı oyuncuyla start alıyor . Kocaman ' ın isteği doğrultusunda Fenerbahç ; e ' ye geldiği gü ; nden bu yana bir tü ; rlü ; beklenen performansı sergileyemeyen Daniel Gü ; iza ile Deivid gö ; nderilecek . Bu amaç ; la iki oyuncunun menajerleriyle hafta başına kadar masaya oturulacak ve kulü ; p bulmaları istenecek . Deivid ve Gü ; iza ile yollarını ayıracak olan Fenerbahç ; e , bu futbolcuların yerine iki yabancı oyuncu alacak . Bu oyunculardan biri forvet , diğeri ise sağ kanat oyuncusu olacak .

ALEX Ü ; LKESİNE GİTTİ

Bu arada Kocaman yö ; netiminde yapılan ilk ç ; alışmaya mazeret bildirmeksizin ç ; ıkmayan Gü ; iza , dü ; n sabahki antrenmana da gelmedi . Akşam Samandıra ' ya gelen Gü ; iza , yine sudan bahanelerle idmana ç ; ıkmadı . İspanyol futbolcunun , ü ; lkesinden aldığı teklifler nedeniyle Fenerbahç ; e ' den gitmek istediği iç ; in bu yola başvurduğu iddia edilirken , bu konuda kararı Aykut Kocaman verecek . Ö ; te yandan eşinin doğumu ç ; ok yakın olmasına karşın , Kocaman ' a jest yapmak iç ; in sezonun ilk antrenmanına ç ; ıkan kaptan Alex , dü ; n akşam ü ; lkesine gitti .


Akşam