Fenerbahçe'den Huntelaar'a akıl almaz teklif

Aykut Kocaman iel gelecek sezon her kulvarda başarı planlayan Fenerbahçe takımı Milan'ın genç golcüsü Klass-Jan Huntelaar için akıl almaz bir teklifte bulundu. Fenerbahçe Huntelaar için tam 23 Milyon avroluk bir teklif yapmayı planlanıyor.

  Aykut Kocaman iel gelecek sezon her kulvarda başarı planlayan Fenerbahç ; e takımı Milan ' ın genç ; golcü ; sü ; Klass-Jan Huntelaar iç ; in akıl almaz bir teklifte bulundu . Fenerbahç ; e Huntelaar iç ; in tam 23 Milyon avroluk bir teklif yapmayı planlanıyor .

Tuttomercatoweb . com ' un haberine gö ; re , Fenerbahç ; e yö ; netimi Milan ' ın genç ; golcü ; sü ; Klass-Jan Huntelaar iç ; in 23 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor .

Ara transfer dö ; nemin Real Madrid ' den 15 milyon avroya transfer edilen Huntelaar , İtalya ' daki kısa dö ; neminde istenen etkiyi yaratamamıştı .

Milan ' ın yeni teknik direktö ; rü ; Massimiliano Allegri bu transferden elde edilecek gelirle transfer bü ; tç ; esini arttırabilecek .

Transferin ö ; nü ; ndeki en bü ; yü ; k engel golcü ; oyuncunun İtalya ' da kalarak takımda kendisine yer bulmak istemesi . Goal