Denizlispor, 5 Temmuz'da Top Başı Yapıyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak.

  Turkcell Süper Ligi ' ne 11 yıl aradan sonra veda eden ve bu sezon Bank Asya 1 . Ligi ' nde mücadele edecek olan Denizlispor ' da , Mehmet Özsoy ' un kulüp başkanlığına gelmesinin ardından yeni sezon hazırlıkları hız kazandı . Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy , birkaç gün içerisinde yönetim kurulunda görev dağılımı yapılacağını belirterek , " Şu anda bütçemizi oluşturmaya çalışıyoruz . Bütçemizin oluşturulmasının ardından önce teknik direktör , daha sonra da transfer çalışmalarına başlayacağız . Denizlispor ' u tekrar
Süper Lige çıkarmak için güçlü bir kadro kuracağız " dedi .
Denizlispor ' da yeni sezon hazırlıkları ise gelecek hafta başında başlıyor . 5 Temmuz Pazartesi günü toplanacak olan yeşil siyahlılar , sağlık kontrolünden geçtikten sonra 10 Temmuz ' a kadar kendi tesislerinde çalışacak . 10 Temmuz ' dan sonra Isparta Davraz ' a gidecek olan Denizlispor 15 günlük ilk sezon öncesi kampını burada yapacak .
Öte yandan geçen sezon oynadığı futbolla göz dolduran gurbetçi futbolcu Ahmet Cebe ' yi transfer etmek isteyen kulüpler olduğu öğrenilirken , yönetimin gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi .