Buğra Dağ Ve Altan Çetinkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da

İç transferde oyuncularla anlaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, dış transferde görüşme halinde olduğu 2 sporcu ile daha anlaşma sağladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2009-2010 sezonunda Uşak Belediyespor'da forma giyen ve sezonu 8.33 sayı ortalamasıyla tamamlayan Altan Çetinkaya ve Bornava Belediyespor'da forma giyen 1988 doğumlu genç yetenek Buğra Dağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Bu sene mücadele edeceğimiz TB2L'de şehrimizi üst düzeyde temsil edecek bir takım için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde, belediyemiz yöneticilerinin de desteği ile basketbola bu sene daha da önem vererek devam edeceğiz. Biliyorsunuz geçen sene sıfırdan bir takım kurduk, başarıya ulaşacağımız inancıyla bizim de inandığımız arkadaşları bir araya topladık ve sonuca
ulaştık. Transfer edeceğimiz oyuncuların yetenekleri kadar karakter, temsil özelliği gibi kimyamıza uygun kriterleri de göz önünde bulunduruyoruz. Halen görüşmekte olduğumuz sporcularla da birkaç gün içerisinde anlaşıp sözleşme imzalamayı planlıyoruz" dedi.