Ankaragücü Topbaşı Yaptı

Ankaragücü, 2010-2011 sezonu öncesi topbaşı yaptı.

  İki gündür sağlık kontrollerinden geçen Ankaragücü , izinli oyuncular dışında tam kadro halinde ilk çalışmasını yaptı . Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenmana 21 oyuncu katıldı . Yabancı oyunculardan Jan Rajhoch ' un Pazar , Michal Zewlakow ' un Pazartesi , Slovak oyuncular Marek Sapara ile Robert Vittek ' in ise 21 Temmuz ' da takıma katılacağı ifade edildi . Ankaragücü ' nde A2 Takımı ' dan Caner ve Şener , A takımla çalışmalara katılırken , geçtiğimiz sezon Almanya 3 . Lig takımlarından Osnaburck ' de
forma giyen 22 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Abdullah Keseroğlu da antrenmana çıktı . Gurbetçi oyuncunun beğenilmesi durumunda sözleşme imzalanacağı ifade edildi .
Ankaragücü ' nde kaleci Serkan Kırıntılı , Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol , disiplinsiz hareketleri nedeniyle teknik ekip tarafından kadro dışı bırakıldı . Bu futbolculardan Aydın ve Uğur ile yolların ayrılacağı , Serkan Kırıntılı ' nın durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi . Ankaragücü , öte yandan geçtiğimiz sezon bir süreliğine Ankaraspor ' dan kiraladığı Slovak kaleci Stefan Senecky ' i antrenmanlara davet etti . Slovak kaleci yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak .
Ankaragücü ' nün Stefan Senecky ile sözleşme imzalaması bekleniyor .
Sezonun takım halinde ilk antrenmanı olmasına rağmen Ümit Özat , 2 saat 15 dakika süren yorucu bir antrenman yaptırdı . Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yapan Sarı-lacivertli futbolcular , antrenmanı yarı sahada yapılan çift kale maç ile tamamladı .
Antrenmanın sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Ümit Özat , " İzinli oyuncular dışında tam takım halinde ilk çalışmamızı yapıyoruz . Ayın 18 ' ine kadar yoğun bir tempoda çalışmamızı sürdüreceğiz . 21 Temmuz ' da ise 10 günlük yurtdışı kampı için Hollanda ' ya gideceğiz . Sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz " dedi . Özat , takıma 3 takviye yapmaları gerektiğini ifade ederek , " Oyuncuya ihtiyacımız var . Gerekli araştırmalar yapılıyor . 3 takviye daha yapmamız gerekiyor . Maddi şartlarımızı zorlamak
istemiyoruz . 1 kişiyi kazanmak için 20 kişi kaybetmek istemiyoruz . İyi bir kadromuz var . Bu kadroyla ilk 10 sıra içinde yer alırız . İlk 8 ' den daha üst sıralar için 3 takviyeye daha ihtiyacımız var " diye konuştu . Antrenmanın sonunda teknik ekip ve futbolcular toplu halde poz verdiler .
Bu arada yeni transferler Uğur Uçar ve Aydın Toscalı , köklü bir camiaya geldiklerini belirterek , yeni sezonda üst sıralarını hedeflediklerini ve sezona en iyi şekilde girmek istediklerini söyledi .