Ankaragücü'nde 3 Kadro Dışı

Ankaragücü'nde kaleci Serkan Kırıntılı ile Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol kadro dışı bırakıldı.

  2010-2011 sezonunu yeni açan Ankaragücü , 3 oyuncusunu kadro dışı bıraktı . Disiplinsiz hareketleri nedeniyle , Serkan Kırıntılı , Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol , teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı . Bu oyunculardan Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol ile yolların ayrılacağı Serkan Kırıntılı ' nın durumunun ise daha sonra belli olacağı ifade edildi .
Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat konuyla ilgili olarak , " Futbol ekip oyunudur . Bir aile olmak gerekir . Kulübün menfaati düşünülerek kurulmuş kurallar vardır . Bu kurallara uymayan Serkan , Aydın ve Uğur ' u kadro dışı bıraktık . Aydın ve Uğur bundan sonra bizimle olmayacak . Serkan ' ı 2 . kaptan ben yapmıştım . Bir futbolcu olarak bazı hatalar olabilir ama kaptan olarak daha dikkatli olmalısınız . Serkan , bir süre bizimle olmayacak . Davranışlarına göre ilerleyen günlerde affedebiliriz . Aydın ile geçmişten
gelen problemler var . Çok yetenekli bir oyuncu ama profesyonelliği öğrenmesi lazım . Umarım gittiği takımda bunu öğrenir . Ben olduğum sürece Aydın bu kulüpte olamaz . Uğur ' un ise psikolojik sorunları var . Bunları aşması lazım . Bekar oyuncuların saat 23 . 00 ' de kulüpte olma zorunluluğu var . Aydın ' ın babası oğlunun kendi yanlarında kalmasını istiyor . Burası çocuk yuvası değil futbol kulubü . Umarım o da bu sıkıntılı dönemi atlatır " açıklamasını yaptı .