Ali Tandoğan, Şampiyonlar Ligi'nden Umutlu

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Ali Tandoğan, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

  Bursasporlu futbolcular , Ömer Erdoğan , Ali Tandoğan , Hüseyin Cimşir , Volkan Şen , Veli Acar , Turgay Bahadır , İbrahim Öztürk ve Bekir Ozan Has , Acıbadem Bursa Hastanesi ' nde sağlık kontrolünden geçti . Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıdan tecrübeli defans oyuncusu Ali Tandoğan , " Öncelikle geçen sene yaşamış olduğumuz şampiyonluktan dolayı mutluluğumuz var . Tekrar edilmesi bizim için önemli . Herkes kadrosunu çok güçlendiriyor ve iyi transferler yapıyorlar . Bizim de çok iyi iki transferimiz geldi .
Sezon başladığında hedeflerimizi koyacağız " diye konuştu .
Şampiyonlar Ligi ile ilgili açıklamalardan bulunan Tandoğan , " Şampiyonlar Ligi gerçekten zor bir lig . Ben bir sezon 4-5 maçta bulundum . Üst düzey futbolcularla oynuyorsunuz . Tempo olarak çok yüksek maçlar oluyor . Tabiki arkadaşlarımıza bunları anlatıyoruz . Onlar da bunun bilincindele . Çok zor bir lig olacak . Şampiyonlar Ligi ' nde başarı elde etmek , Bursa halkı için önemli . Biz de elimizden geleni yapacağız . Bir üst tura çıkmak kolay değil , fakat oynadıkça tecrübe kazanacağız . Güçlü rakipler var fakat
kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorul " şeklinde kaydetti .
Yeni transferleri değerlendiren Tandoğan , " Insua ' yı çok fazla tanımıyorum ama iyi futbolcu olduğunu duymuştum . Antrenmanda top tekniği ile kendini belli etti . İnşallah faydası olur diye düşünüyorum . Şampiyonluktan sonra gelen oyuncularda büyük bir stres olacak . Biz onun için sohbet ederek onları içimize aldık " dedi .
Kadronun korunduğunun hatırlatılması üzerine tecrübeli oyuncu , " Bir iki kişi gidebilir ama çoğunun gitmesi takımın dengesini bozardı . Bu anlamda çok doğru bir karar verdiler . Çünkü takımdaki arkadaşlık üst düzeyde . Bursaspor bu kadroyu koruduğu süre içinde uzun yıllar başarılı olacaktır " açıklamasını yaptı .