Denizli'nin tecrübesinden yararlanmak istiyoruz

Beyaz Tv'de yayınlanan Telefutbol adlı programa telefonla katılan Beşiktaş Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, takımdan kısa süre önce ayrılan Mustafa Denizli'nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

  Denizli ' nin yaşam kalitesiyle ilgili problem ç ; ıkmayacağını ifade eden Dü ; ren , ' Ani ç ; ıkan tansiyon krizi ile birlikte beyinde arka tarafta kü ; ç ; ü ; k damarların olduğu yerde bir kanama odağı oluştu . Kanama odağının meydana gelmesi ile birlikte oluşan kitle imajının da tahmin edersiniz ki yaşı da gö ; zö ; nü ; ne alındığı zaman başka tü ; rlü ; de değerlendirilmesi mü ; mkü ; n . O yü ; zden ileri tetkiklere gereksinim duyuldu . İleri tetkiklerle sonrasında bö ; yle bir hipertansiyona bağlı kanama olarak teşhisi kesinleşti . Hocanın bununla ilgili olarak tansiyon ilaç ; ları ki mecburen kan sulandırıcı tedavisi de var . Onu kesemiyoruz geç ; irmiş olduğu stend ameliyat nedeniyle ' dedi .

Denizli ' nin kendine biraz daha dikkat etmesi gerektiğini belirten Dü ; ren , ' Stresten uzak , bilinen heyecanlardan uzak bir yaşam sü ; rmesi gerekecek tabi Beşiktaş ' ın teknik direktö ; rlü ; ğü ; ve kendisi de yaşamı bağdaştıramadı ' diye konuştu . Deneyimli hocanın devre arasında kariyeriyle ilgili , futbol hayatındaki yoğun ç ; alışma temposuyla ilgili bir takım kaygıları olduğunu ifade eden Dü ; ren , ' Tetkikler olumlu ç ; ıktıkç ; a bunlardan uzaklaşıyordu . Bundan sonra kısa bir dinlenme dö ; nemi ilaç ; lar , dozajlar ve tedaviler yerine oturuncaya kadar biz hocamızı bırakmıyoruz ' dedi .

Dü ; ren aç ; ıklamalarına şö ; yle devam etti : Belki A takımı teknik direktö ; rü ; olarak değil ama elini A takımı ü ; zerinden ç ; ekmeyecek , A takımını daha ileriye gö ; tü ; rebilecek şekilde gerek yurt iç ; inde gerekse yurt dışında genç ; leri takıma kazandıracak şekilde onun bilgisinden , tecrü ; besinden yararlanmak istiyoruz . Kendisi de zaten bu gö ; revi istiyor yani hem Beşiktaş ' tan hem futboldan kopmamak istiyor . Sağlık durumunun da buna mani bir tarafı yok . Beşiktaşın Turkcell Sü ; per Lig ' de mü ; cadelesi sırasında yaşayacağı heyecan biraz fazla gelebilir ama onun dışındaki profesyonel anlamda da olsa futbolla ilgilenmesinde hiç ; bir mani yok .