Elazığspor'da Teknik Direktörlük Görevine Osman Özköylü Getirildi

Elazığspor'da, teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi

  Elazığspor ' da , teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi . Özköylü ile 1 yıllık anlaşmaya imza atıldı . İmza törenine Elazığ Valisi Muammer Erol , Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu , ETSO Başkanı Ali Şekerdağ , FÜ Rektörü Prof . Dr . Feyzi Bingöl , Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar .
Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu , imza töreninde yaptığı konuşmada , " 2010-2011 Futbol Sezonu öncesi yapılacak işlerimizi önceden yerine getirmek ve transferlerimizi de hocamızın isteği doğrultusunda gerçekleştirmek üzere Teknik Direktör Osman Özköylü ile 1 yıllığına anlaşma sağladık . Tüm Elazığ ve Elazığspor camiasına hayırlı olsun " dedi .
Elazığspor Teknik Direktörlüğü ' ne getirilen Osman Özköylü ise , yaşanan tablodan çok mutlu olduğunu belirterek , " Bir kere bu şehrin bütün mülki amirlerinin burada olması bu işin ne kadar sahiplenildiğinin kanıtıdır . Arkamızda çok önemli destekler var . Biz de Elazığspor istediği hedefe ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız . Elazığ ' da olmaktan mutluluk duyuyorum " dedi .
Elazığ Valisi Muammer Erol ise bu sene Elazığspor küme düşmediği için son derece mutlu olduklarını belirterek , artık güzel günlerin Elazığspor ' un önünde olduğunu bildirdi . Yapılacak olan transferlerle Elazığspor ' un bu sene şampiyonluk için sahaya çıkacağını kaydeden Vali Erol seneye bu zamanlar Bank Asya 1 . Lig ' i konuşacaklarını dile getirdi .
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve Teknik Direktör Osman Özköylü ile Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu 1 yıllık resmi mukaveleyi imzaladı .