Ömer Ateş Ve Ahmet Gökhan Güney'den Karabükspor'a Buruk Veda

Turkcell Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'la karşılıklı olarak sözleşmelerini fesheden Ömer Ateş ve Ahmet Gökhan Güney, "Böyle ayrılmak istemezdik" dediler.

Futbolcu Ömer Ateş, transfer görüşmeleri için bugün geldiklerini ancak anlaşamayarak sözleşmelerini feshettiğini söyleyerek, "Çok güzel günler geçirdiğimiz Karabükspor'dan böyle ayrılmak istemezdik. Ben kendi adıma biraz kırgınım. Geldik konuştuk, sonuçta anlaşamadık. 11 senlik futbol hayatımın en güzelini burada yaşadım. Ben Karabük halkına ve taraftarına teşekkür ediyorum" dedi.
Ahmet Gökhan Güney ise, "1.5 senedir buradaydım. Bugün sözleşmemizi feshettik. Sakatlığımdan dolayı 1 seneye yakın forma giyemedim. Benim sakatlığım durumu buralara getirdi. Gönül isterdi ki Süper Lig'de oynayalım ama olmadı. İyileştikten sonra çok zor durumlar geçirdik. Ama beni bu sene izlesinler. Daha çok başarılı olmak için yeni takımımızla mücadele ediyorum. Başkanımıza ve yönetime hakkımız helal olsun. Bizim anlaşamamazlığımız parayla alakalı değil. Bizim en güzel günlerimiz burada geçti. Ama böyle
bir şekilde ayrılmak istemezdik" diye konuştu.