Lincoln'un unutamadığı olay

Aksiyon Dergisi'ne konuşan Cassio Lincoln, “G.Saray'daki en unutamadığım olay Haldun Üstünel'in bana saldırması oldu” dedi. İşte yaşanan o olayın perde arkası:

  &ldquo ; Lincoln , 12 Mart 2009 ' daki Hamburg maç ; ında oyundan alınınca o zamanki hocası Bü ; lent Korkmaz ' a &ldquo ; Fuck off&rdquo ; deyip sahadan ç ; ıktı

Ü ; stü ; nel , maç ; sonrası soyunma odasında Lincoln ' ü ; n yakasına yapışıp ' G . Saray ' ın hocasına kü ; fredersen senin dilini koparır , bacaklarını kırarım ' dedi . &rdquo ;

G . Saray ' dan neredeyse tekme-tokat kovulan Cassio Lincoln , Aksiyon Dergisi ' nden Behram Kılıç ; ' a Sao Paulo ' da ç ; arpıcı aç ; ıklamalar yaptı . . Bugü ; n piyasaya ç ; ıkacak dergideki Lincoln rö ; portajının en kritik bö ; lü ; mü ; Hamburg deplasmanında Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Ü ; stü ; nel ile Lincoln arasında yaşanan tartışma aslında . . Brezilyalı yıldız , o gü ; nü ; şu sö ; zlerle aktarmış :

&ldquo ; G . Saraylı yö ; neticilerin bana karşı davranışları biraz karmaşıktı . . Ç ; ü ; nkü ; ç ; oğu Avrupa ' da hiç ; ç ; alışmamış . . Ama şahsen Adnan Sezgin ' i ç ; ok kalibiyetli buluyorum . . Gerç ; ekten futboldan anlıyor . . Bununla birlikte Haldun ' un ( Ü ; stü ; nel ) Almanya ' da Hamburg ' a karşı oynadığımız maç ; tan sonra alkollü ; , iç ; ki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır . . Bu , kabul edilemez bir tavırdı . . Hele hele G . Saray gibi dü ; nyanın bü ; yü ; k kulü ; plerinden birinde hiç ; kabul edilemezdi . . &rdquo ;
Gelin o gü ; nlere dö ; nelim ve Lincoln ' de bü ; yü ; k iz bırakan olayı en ince detaylarıyla hatırlayalım . .

O KAVGANIN HİKÂ ; YESİ

TARİH : 12 Mart 2009

Avrupa Ligi 4 . tur ilk maç ; ında Hamburg ile G . Saray karşılaşıyor . . Hoca Bü ; lent Korkmaz . . O dö ; nemde Lincoln bitmez tü ; kenmez kaprisleriyle tü ; m G . Saraylılar ' a saç ; baş yolduruyor . . Nordbank Arena ' daki maç ; ta Ayhan 34 ' te durumu 1-0 yapıyor . . 49 ' da Trachowski skoru 1-1 ' e getiriyor . . Maç ; ın 53 . dakikasında Emre Aşık kırmızı kart gö ; rü ; yor . . Kewell ' ı stopere ç ; eken Korkmaz , orta sahayı kuvvetlendirmek iç ; in Lincoln ' ü ; ç ; ıkarıp Mehmet Gü ; ven ' i sokuyor . . Dananın kuyruğu da burada kopuyor . . Sinirlenen Lincoln , oyundan ç ; ıkarken Korkmaz ' a &ldquo ; Fuck off&rdquo ; ( S . . ir git ) diye bağırıyor . . Maç ; 1-1 bitiyor . .

Sö ; z konusu tartışma ise soyunma odasında yaşanıyor . . Odaya giren Ü ; stü ; nel , menajer Adnan Sezgin ' in Lincoln ' ü ; n sırtını sıvazlayıp &ldquo ; Olur bö ; yle şeyler , aldırma&rdquo ; dediğini gö ; rü ; nce Brezilyalı ' nın yanına gelip bas bas bağırıyor :
&ldquo ; Sen G . Saray ' ın teknik direktö ; rü ; ne , 25 sene forma giymiş kaptana &rdquo ; Fuck off &ldquo ; diyemezsin terbiyesiz herif! Senin dilini kopartırım , bacaklarını kırarım . . &rdquo ;

Araya diğer topç ; ular girip Lincoln ' ü ; Ü ; stü ; nel ' in elinden zor alıyorlar . . Lincoln , sonra FIFA ' ya başvurup bu olayı şikayet etmek istiyor ama soyunma odasındaki hiç ; kimse şahit olmayınca sonuç ; alamıyor . .

İşte Cassio Lincoln ' ü ; n sö ; zü ; nü ; ettiği olay ve işte o gü ; n yaşananların perde arkası . .

BİR GÜ ; N GERİ DÖ ; NEBİLİRİM


Lıncoln ' ü ; n G . Saray ' da birç ; ok iyi anısı da var tabii . Sambacı , kariyerinin en gü ; zel gü ; nlerini Tü ; rkiye ' de geç ; irdiğini ve G . Saray ' a hayatını verdiğini belirtirken &ldquo ; Yeniden Tü ; rkiye ' de oynama şansım vardı . Ancak başka bir takım olduğu iç ; in kabul etmedim . G . Saray ' la aramda ç ; ok gü ; zel bir bağ var . Bir gü ; n belki tekrar Tü ; rkiye ' ye dö ; nebilirim&rdquo ; dedi . İşte Lincoln ' ü ; n kendi ağzından aç ; ıklamaları :

Ö ; zhan Canaydın : Kulü ; be geldiğimde beni ç ; ok iyi karşıladı ve bana her zaman oğlu gibi davrandı . Ben de onu babam gibi gö ; rü ; rdü ; m . Mekanı cennet olsun . .

Skıbbe : Takımdan gö ; nderilme tarzını hiç ; beğenmedim . Elinden geleni yapmaya ç ; alışıyordu .

Arda : Ç ; ok yetenekli ; kendinden beklenenler ile yıldız olmanın zorluklarını ö ; ğreniyordu .

G . Saray taraftarı : Tarif etmek zor . Mü ; kemmeller . Onları ç ; ok seviyorum . Tribü ; ne ç ; ağırırken yapılan tezahü ; ratı unutamıyorum .

Kaynak : Vatan