Konyaspor'da 3 Transfer

Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor, dış transfer görüşmelerinde anlaşma sağladığı Belçika'nın RSC Charleroi takımının 28 yaşındaki defans oyuncusu ve aynı zamanda Burkina Faso Milli Takımının kaptanı Mahamoudou Kere ile 3, Diyarbakırspor'dan Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile de 2'şer yıllık sözleşme imzaladı

Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor, dış transfer görüşmelerinde anlaşma sağladığı Belçika'nın RSC Charleroi takımının 28 yaşındaki defans oyuncusu ve aynı zamanda Burkina Faso Milli Takımının kaptanı Mahamoudou Kere ile 3, Diyarbakırspor'dan Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile de 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.
Zafer'de bulunan Konyaspor Kulüp binasında akşam saatlerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Başarılı bir takımın oluşması adına transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlilikle yürütüyoruz. Konyaspor'a faydalı olacak oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Burkina Faso milli takımının kaptanı ve 11 sezon Belçika'nın Charleroi takımında oynayan Mahamoudou Kere'yi uzun zamandan beri takip ediyorduk. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca kendilerini
oynadıkları takımlarda ispat eden Adnan Güngör ve Burak Karaduman'ı da renklerimize bağladık. Konyaspor'umuzun başarılı olması için her şeyi yapıyoruz. İmzaların hem Konyaspor'umuza hem de kendilerine hayırlı olmalarını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Mahamoudou Kere ile 3, Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile de 2'şer yıllık resmi sözleşmeler imzalandı.
İmza töreninde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'ın yanı sıra, ikinci başkan Ömer Atiker, başkan yardımcılarından Süleyman Işıkçeviren, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Soylu hazır bulundu.