Karabükspor, Fatih Ceylan İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, dış transferde Antalyaspor'un sol kanat oyuncusu Fatih Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, dış transferde Antalyaspor'un sol kanat oyuncusu Fatih Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kırmızı-mavili ekip ayrıca iç transfer görüşmelerinde ise kaleci Ferhat Odabaş ile Ömer Ateş ve Ahmet Gökhan Güney'le yollarını ayırdıklarını duyurdu.
Kardemir Karabükspor Metin Türker spor kompleksinde 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Ceylan, yaptığı açıklamada, "Öncelikle Karabükspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah benim için ve kulübüm için en iyi ve hayırlısı olur" dedi.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ise İHA'ya yaptığı açıklamasında, bugün Antalyaspor'un sol kanat oyuncusu Fatih Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyleyerek, "İç transferde ne yazık ki 3 futbolcumuz ile sözleşmeleri karşılıklı feshettik. Ahmet Gökhan Güney, Ömer Ateş ve kaleci Ferhat Odabaş ile transfer görüşmelerimiz olumlu sonuç vermediğinde sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih ettik. Her 3 futbolcumuz şampiyonluk yolunda kadromuzda olan
oyuncularımızdı ve takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Yılmaz, çok sayıda futbolcu ile görüştüklerini de ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sözleşmeyi imzalamadan şu futbolcuyla görüşüyoruz, yada bunla ilgileniyoruz dememiz pek abes değil. Ancak önümüzdeki hafta birkaç yabancı oyuncu ile nihai sonucu varacağız. İç transfer görüşmelerine ise birkaç gün ara verip önümüzdeki hafta tamamen iç transferi bitirmeyi hedefliyoruz."