Uefa Pro-lisans Güncelleme Kursu

UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'na katılan Gaziantepspor'un yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kırmızı-siyahlıların üst sıraları zorlayan bir takım olacağını söyledi.

  Antalya ' nın Serik İlçesine bağlı Kadriye Beldesi ' nde düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursuna katılan Gaziantep ' in teknik direktörü Tolunay Kafkas , gazetecilerin sorularını cevaplandırdı . Gaziantep ' te yeni bir dönemin başlayacağını belirten Kafkas , Gaziantep camiasına layık olmaya çalışacağını söyledi . Gaziantep ' in geçen yıl büyük bir ivme kaybettiğini ifade eden Kafkas , " Bu yıl üst sıralara taşımak için ciddi bir özveri göstereceğiz . İyi olacağını düşünüyorum . Transfer çalışmaları her takımda
olduğu gibi bizde de başladı . Eksiklerimiz var bunları tamamlayıp lige hazır bir şekilde girmek için çaba gösteriyoruz " diye konuştu .
Kafkas , Gaziantep ' in ciddi bir takım olduğunu söyleyerek devamlı üst sıraları zorlayacak bir takım olacağını kaydetti .
Turkcell Süper Lig ' in yeni takılarından Karabükspor ' un Teknik Direktörü Yücel İldiz , kursun kendisi ve Türk antrenörler için iyi olacağını düşündüğünü söyledi . Lig öncesi hem bilgi alışverişi olacağını hem de son değerlendirmelerin yapıldığını belirten İldiz , kursta iyi bir çalışma dönemi geçireceklerini umut ettiklerini kaydetti .
2010 Dünya Kupası ile ilgili soruları da cevaplayan Teknik patron Yücel İldiz , Dünya Kupası ' nda favori takım olarak Arjantin ' i gösterdi . Kupanın favori oyuncusunun da Lionel Messi olabileceğini belirterek , " Bakalım Messi ligde gösterdiği başarıyı , Dünya Kupası ' nda da gösterebilecek mi , hep birlikte izleyip göreceğiz . " şeklinde konuştu .
Gazetecilerin ' Dünya Kupası ' nda gol kralı kim olur? ' şeklindeki sorusuna İldiz , " Guiza İspanya ' da forma giyseydi şansı olabilirdi . Guiza kötü bir oyuncu değil . Ancak Fenerbahçe ' nin oyun sistemine uymadı . Dünya Kupası ' nda kimin gol kralı olacağıyla ilgili pek bir fikrim yok " yanıtını verdi