Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 5. Grubu'ndaki Diyarbakır temsilcilerinden Kayapınar Belediyespor'un olağan kongresi kulüp binasında yapıldı. Kongrede ilk kez kulüp yönetimine iki kadın yönetici seçildi.

  Kayapınar Belediyespor ' da yapılan kongre sonucunda , Askeri Kelekçiler , Yüksel Budakçı , İhsan Ayçiçek , Zülküf Batuge , Ali Figan , Murat Çetin ve Ayten Aytin yönetim kurulu üyeliklerine seçildi . Bu seçimle Diyarbakır ' da ilk kez kadın yönetici göreve seçildi . Kulüp binasında yapılan kongrede ilk olarak Diyarbakır D Tipi Cezaevinde bulunan Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin ' in mesajı okundu . Faliyet raporu ve bütçenin okunması sonrası kongreye sunulan tek listeyle gidildi . Yapılan seçimde Askeri
Kelekçiler , Yüksel Budakçı , İhsan Ayçiçek , Zülküf Batuge , Ali Figan , Murat Çetin ve Ayten Aytin yönetim kurulu üyeliklerine seçildi . Kayapınar Belediyespor yönetim kurulunda Diyarbakır ' da bir ilk yaşandı . İlk kez bir futbol takımı yönetimine iki kadın birden seçildi . Yeni yönetim önümüzdeki gönlerde toplanarak görev dağılımı yapacak .