Denizlispor'da Yeni Patron Yusuf Şimşek

Denizlispor antrenör futbolcu olarak görev yapması için davet ettiği Beşiktaşlı futbolcu Yusuf Şimşek'le anlaşmaya vardı.

  Ligde geçirdiği 10 sezonun ardından Turkcell Süper Lig ' e veda eden ve gelecek sezon Bank Asya 1 . Ligi ' nde şampiyon olmayı hedefleyen Denizlispor , teknik heyet sorununu eski oyuncusu olan ve Beşiktaş ' ta forma giyen milli futbolcu Yusuf Şimşek ' le çözdü . Denizlispor Başkanı Ali İpek ' in bir süre önce , antrenör futbolcu olarak takımın başına getirmeyi düşündükleri Yusuf ' la görüştüklerini ve haber beklediklerini açıklamasının ardından , tarafların İstanbul ' da bir araya gelerek anlaşmaya vardığı öğrenildi .
Türkiye ' de nadir görülen uygulamayla uzun yıllar forma giydiği Denizlispor ' a hem antrenör hem de futbolcu olarak hizmet etmeye devam edecek olan Yusuf Şimşek ' in yardımcılıklarını Denizlispor ' da önceki yıllarda forma giyen stoper Alaattin Gülerce ve kaleci Adnan Erkan ' ın yapacağı belirtildi . Bu ekibe , teknik direktörlük belgesi olan bir kondisyonerin de katılacağı kaydedildi . Uzun yıllar forma giydiği Denizlispor ' a dönecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek , Yeşil siyahlı yönetimle
anlaşmaya vardıklarını , sadece bazı detaylar üzerinde görüşmelerini sürdürdüklerini ifade ederek , " Hedefimiz Bank Asya ' da şampiyon olup , gelecek sezon Denizlispor ' u yeniden Süper Lig ' e çıkarmak " dedi .
( AV-SK-ERS-S )