Altay'da Taşpınar Aday

Bank Asya 1

  Bank Asya 1 . Lig takımlarından Altay ' da Ahmet Taşpınar başkanlığa adaylığını açıkladı . " Fantezinin değil gerçeklerin peşindeyiz " diye yola çıktıklarını söyleyen Taşpınar , güçlü , bilgili , tecrübeli ve ilkeli bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduklarını açıkladı .
Altay Yüksek Divan Kurulu İkinci Başkanı Ahmet Taşpınar , Altay ' ın 9 Haziran ' da İsmet İnönü Sanat Merkezi ' nde saat 18 . 00 ' de yapılacak genel kurul öncesinde adaylığını açıkladı . ' Fantezinin değil gerçeklerin peşindeyiz ' diyerek yola çıktıklarını söyleyen , kulübü ' karanlık bir geleceğe ' sürükleyecek girişimlerin 22 milyon TL ' yi bulan borç yükünü daha da artıracağı görüşünü savunan Taşpınar , bu noktada kongre üyelerine önemli görev düştüğünü vurguladı .
Hayal peşinde koşanların bilinçsiz yönetimi nedeniyle kulübün gerçekten ağır bir borç yükü altına girdiğini ifade eden , Altay ' ın halen savurgan transfer politikalarının acısını yaşadığını sözlerine ekleyen Taşpınar , " Mehmet Sedef gibi Altay formasını sadece 342 dakika giymiş bir isme kulübümüzün hala 220 bin TL borcu var . Can Erdem ' e 147 bin TL ödenmesi gerekiyor . İcradaki toplam futbolcu alacağı 1 milyon 700 bin TL ' ye bulmuş durumda . Buna bir de bu sezondan kalan 3 milyon 470 bin TL ' yi de eklerseniz
tablonun ne durumda olduğunu rahatlıkla görürsünüz " dedi .
Son iki dönemde borç yükünün 3 , 7 milyon TL daha arttığını , ' borçsuz devir ' sözü eden isimlerden geriye hazin bir tablonun kaldığını da belirten Taşpınar , " Şampiyonluk söylemi arkasına sığınarak oy avcılığına soyunanlar ne yazık ki bu karanlık tablonun altına imza attılar . 96 yıllık Altay çınarının artık bir maceraya daha sürüklenecek dermanı kalmadı . Bilinçli , tecrübeli , güçlü ve ilkeli bir yönetim anlayışıyla göreve talibiz " dedi .
Herkesin başkan ve listeye endekslendiğini , kulübü içinde bulunduğu kaostan kurtaracak bir gelecek planlamasının göz ardı edildiğini de vurgulayan Taşpınar , " Altay genel kurul üyeleri 9 Haziran günü ellerini , ya kulübü daha karanlık bir geleceğe sürüklemek için ya da güven için kaldıracaklar . Bu tarihi genel kurul sürecinde kulübün geleceğini belirleyecek üyelerden oy pusulasını sandığı atmadan önce son bir kez daha düşünmelerini istiyorum " diye konuştu .
Önümüzdeki hafta başında listesinde yer alan tüm isimlerle birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceği de açıklayan Taşpınar , bu toplantıda göreve gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeleri de kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi . " Şampiyonluk ancak ve ancak her adımı organize edilmiş bilinçli ve güçlü bir yönetim , oluşturulacak kurulların çalışmasıyla gerçekleşir . Bizim işimiz macera ve fantezi değil . Altay da zaten bir macera kulübü değil " dedi .