Gaziantepspor'da Futbolcuların Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gaziantepspor'da futbolcular, kamp öncesi Primer Hospital'da sağlık kontrolünden geçmeye devam ediyor.

Sağlık kontrolünden geçen Gaziantepspor'un Brezilyalı golcüleri Beto ve Julio Cesar, basın mensuplarına Dünya Kupası maçları ile ilgili açıklamalarda bulunarak Brezilya'nın şansını değerlendirdi. Brezilya'nın ilk maçlarda iyi oynamadığını belirten Julio Cesar, ilerleyen maçlarda daha iyi olduklarını söyledi. Çeyrek finaldeki Hollanda maçından galibiyet beklediklerini belirten Julio Cesar, "Brezilya halkı her dünya kupasında en kötü yarı final ister" dedi.
Türkiye'nin dünya kupasında olmamasını da değerlendiren golcü futbolcu Julio Cesar, "Türkiye çok zor bir gruptaydı ve çıkması zordu. Ne yazık ki çıkamadılar ama, Türk taraftarlar üzülmesin. İyi bir çalışmayla 2014 yılında Brezilya'daki dünya kupasına kendilerini bekliyoruz" diye konuştu.
Gaziantepspor'un yeni sezona başlamasıyla ilgili olarak ise Julio Cesar şunları söyledi:
"Aramıza çok tecrübeli arkadaşlar katıldı. Şuan tek yapmamız gereken grubun kaynaşmasıdır. Eğer iyi bir hazırlık dönemi geçirirsek yeni sezonda çok başarılı olacağımızı düşünüyorum."
Brezilya'nın çok iyi bir performans gösterdiğini belirten Beto ise, "Kupayı ülkemize getirmelerini bekliyoruz. Dunga kendi takımını kurdu. Belirli oyuncuları aldı bazılarını da almadı. Şuana kadar çok iyi gidiyoruz. Hollanda ile de çok zor bir maç oynayacağız. Ama çok zor olsa da iyi oynayıp Hollanda'yı yenmemiz gerek" şeklinde konuştu.
Yeni sezon içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini ifade eden Beto, "Bunlar olduğu takdirde çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.
Futbolcular daha sonra, Primer Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Başhekim Ahmet Tanrıtanır, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Büyükbeşe ile sohbet ettiler.
Gaziantepspor'dan başarılı bir sezon beklediklerini ifade eden Primer Hospital Başhekim Ahmet Tanrıtanır da, "Futbolcularımızın gereken kontrollerini yaptık. Futbolcu arkadaşlarımızın önemli bir sağlık problemi yok. Maşallah hepsi çakı gibi. Yeni sezonda kendilerinden çok şeyler bekliyoruz" diye konuştu.