Fenerbahçe son transfer haberleri

2010-2011 sezonunda geçmiş sezonu unutturmak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezona yaptığı bomba transferler ile her kulvarda şampiyon olmak isteyecek.İşte Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcular ve gelecek sezonda Fenerbahçe'ye trasnferi söz konusu olan futbolcular şu şekilde belirlendi. İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi ve Fenerbahçe'nin günd

  Daum krizine en sonunda noktayı koyan Fenerbahç ; e transfer harekatına start veriyor . Yeni teknik direktö ; r Aykut Kocamanın daha ö ; nce anlaşmaya vardığı isimler hafta iç ; inde tek tek bitirilecek

Fenerbahç ; ede Daum krizinin sona ermesinin ardından geç ; kalınan iç ; ve dış transferde dü ; ğmeye basılıyor . Şimdiye kadar sadece Stochu renklerine bağlayan sarı-lacivertli kulü ; pte yeni teknik direktö ; r Aykut Kocaman , daha ö ; nce gö ; rü ; şü ; p anlaştığı isimleri hafta iç ; inde tek tek bitirmeyi planlıyor .

CANER ERKİN HAZIR
Fenerbahç ; e yerli transferde en bü ; yü ; k bombayı , geç ; en sezon Galatasarayda kiralık olarak forma giyen Caner Erkin ile patlatmaya hazırlanıyor . Kocamanın yaklaşık 2 ay ö ; nce prensipte anlaştığı Caner , uzun sü ; redir Fenerbahç ; eden haber bekliyordu . Canerin transferinin hafta iç ; i sona ereceği tahmin ediliyor . Yine Kocamanın istediği ancak yü ; ksek bonservisleri nedeniyle askıda tutulan G . Birliği den Mustafa Pektemek ile Kasımpaşadan Yekta Kurtuluş iç ; in de bu hafta harekete geç ; ilecek . Kaleyi de dü ; şü ; nen Kocaman , Volkan Demirelin yanına eski Fenerbahç ; eli Serdal Kulbilgeyi istiyor . Ayrıca daha ö ; nce anlaşmaya varılan İlhan Ekerin de bu hafta imzayı atması bekleniyor .

CHOTO DA SONA DOĞRU
Dış transferde de Fenerbahç ; e yine hareketli gü ; nlere gebe . Bitmesi beklenen ilk isim Aykut Kocamanın uzun sü ; redir takip ettiği Legia Varşova ın Zimbabweli stoperi Dickson Choto . Savunmayı gü ; ç ; lendirmeyi isteyen Kocamanın , bu futbolcuyla da prensipte anlaşma . sağladığı konuşuluyor .

İlhan Eker Fener ' de
Sarı-lacivertli kulü ; pten yapılan aç ; ıklamada , ' ' Fenerbahç ; emiz 27 yaşındaki savunma oyuncusu İlhan Eker ' i renklerine bağladı . Sezonu Genç ; lerbirliği ' nde kaptan olarak tamamlayan İlhan Eker ile 3 yıllık sö ; zleşme imzalandı ' '

ALEXİS SANCHEZ ' E SERVET

M . United ' ın da peşinde olduğu Sanchez ' e Fenerbahç ; e Yö ; netimi menajeri aracılığıyla yıllık 4 milyon Euro ö ; nerdi Şili ' li bu rakama sıcak bakıyor . Ancak Dü ; nya Kupası ' ndaki performansıyla fiyatının artmasından endişe ediliyor

Fenerbahç ; e ' nin transfer taarruzu devam ediyor . Geç ; tiğimiz sezon sağ ve sol kanatta sıkıntı yaşayan ve bu bö ; lgelerde mevkileri olmamasına rağmen Ö ; zer ve Mehmet Topuz ' u kullanmak zorunda kalan Sarı-Lacivertli kulü ; p , Stoch ' un ardından bir bomba daha patlatmak istiyor . Fenerbahç ; e Yö ; netimi Şili Milli Takımı ile Dü ; nya Kupası ' nda harikalar yaratan sağ kanat oyuncusu Alexis Sanchiz ' i kadrosuna katabilmek iç ; in bü ; tç ; esini zorlamaya kararlı .

ŞİMDİLİK BİR SORUN YOK

Sanchez ' in bonservisi iç ; in Udinese kulü ; bü ; ne 15 milyon Euro ö ; demeyi kabul eden Fener yö ; netimi , menajeri aracılığıyla temas kurulan Şili ' li futbolcuya da yıllığı 4 milyon Euro ' dan 4 yıllık sö ; zleşme teklif etti . Şimdilik bir problem yok gibi gö ; rü ; nmesine rağmen , bu futbolcunun Dü ; nya Kupası ' ndaki performansı nedeniyle fiyatının artmasından endişe ediliyor .

ALTERNATİFİ DE HAZIR

Fenerbahç ; e her ihtimale karşı Alexis Sanchez ' in alternatifini de hazır tutuyor . Lyon ' la sö ; zleşmesi sona eren Sydney Govou da Sarı-Lacivertli kulü ; bü ; n listesinde bulunuyor . Fener yö ; netimi Govou ' nun bonservis ü ; creti olmamasına karşın yine de ö ; nceliği Sanchez ' e vermekte kararlı .

KRASIC YİNE BEKLEMEDE

Bu arada CSKA Moskova ' nın sağ kanat oyuncusu Krasic ' den de vazgeç ; ilmiş değil . Sırbistan Milli Takımı ile birlikte Gü ; ney Afrika ' da bulunan Krasic iç ; in Rus kulü ; bü ; yle pazarlıkların devam ettiği ifade ediliyor .

RONALDİNHO GELİYOR

Fenerbahç ; e ' nin hedefindeki dü ; nyaca ü ; nlü ; Brezilyalı yıldızın menajeri Roberto de Assis , Milan ' la yolları ayıracaklarını belirterek , sarı-lacivertli kulü ; pten gelen cazip teklifi değerlendirmeye aldıklarını aç ; ıkladı

Miroslav Stoch transferinin ardından sessizliğe bü ; rü ; nü ; p , Christoph Daum problemiyle uğraşan Fenerbahç ; e ' ye , Milan ' da top koşturan Ronaldinho ' nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis ' den sıcak mesajlar geldi .

Assis , parasal konularda anlaşma sağlayamadıkları Milan ' dan ayrılacaklarını belirterek , Tü ; rkiye ' den gelen ö ; nemli bir teklifi değerlendirmeye aldıklarını bildirdi . Fenerbahç ; e Başkanı Aziz Yıldırım ' ın ü ; ç ; yıldır peşinde olduğu ö ; ğrenilen Ronaldinho ' nun astronomik ü ; creti nedeniyle Tü ; rkiye ' ye transferi zor gö ; zü ; kse de ağabey Assis ' in aç ; ıklamaları heyecan yarattı .

Milan ' la yaşadığı sıkıntılar yü ; zü ; nden İtalya defterini kapatmak ü ; zere olan dü ; nyaca ü ; nlü ; yıldıza Fenerbahç ; e forması giydirmeyi ç ; ok isteyen Başkan Yıldırım ' ın , Daum krizini ç ; ö ; zdü ; kten sonra yö ; netici arkadaşlarıyla birlikte Milan ' la masaya oturmak ü ; zere İtalya ' ya gideceği kaydedildi .

Sponsorlarla işbirliği yapılacak

Bu sezon yaşanan sıkıntıları ö ; rtmek iç ; in mutlak surette ç ; ok ö ; nemli bir yıldız transferi dü ; şenen Yıldırım ' ın , Milan ile olan iyi ilişkilerini de kullanıp , Ronaldinho ' ya imza attırmaya kararlı olduğu ifade edildi .

Bu arada sarı-lacivertli yö ; netimin , bonservis bedeli 20 milyon , yıllık ü ; creti 5 milyon euro olan sambacının transferi iç ; in sponsorlarını devreye sokacağı ö ; ğrenildi . Buna gö ; re Ronaldinho ' nun toplam maliyetinin ö ; nemli bir bö ; lü ; mü ; sponsorlar tarafından karşılanacak .

HAZARD GELECEK

Barcelona , Arsenal , Manchester City ve Manchester United gibi takımların takibinde olan Lille ' in genç ; yıldızı Eden Hazard , &ldquo ; Kulü ; bü ; mden ayrılacaksam , gideceğim yer mutlaka Fransa dışında bir takım olacak&rdquo ; diyerek transfere kapı araladı . .

Lille ile 2014 yılına kadar sö ; zleşmesi olan Hazard , &ldquo ; Benim iç ; in Tü ; rkiye bü ; yü ; k bir aşamadır . Şampiyonlar Ligi ' nde oynamak ç ; ok ö ; nemli . Fenerbahç ; e ' ye karşı oynadım ve Fenerbahç ; e ' nin nasıl bir takım olduğunu biliyorum . 50 bin kişi beni ç ; ok etkilemişti . Bu taraftarın ö ; nü ; nde oynamak benim de hoşuma gider&rdquo ; ifadelerini kullandı .

Eden Hazard konusunda gö ; rü ; şmelerin bu futbolcunun Tü ; rkiye temsil haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Ö ; renç ; ü ; zerinden yü ; rü ; tü ; ldü ; ğü ; bildirildi . Radyospor ' dan Ö ; zgü ; r Sancar ' a aç ; ıklama yapan Ö ; renç ; , &ldquo ; Sö ; ylendiği gibi Hazard ' ın bonservisi 30 milyon euro değil . Gerç ; ek rakam 15-20 milyon arasında . Fenerbahç ; e isterse , Hazard sarı-lacivertli formayı giyer . Barcelona , Arsenal ya da Manchester United ' a gittiğinde doğrudan oynama şansı az ; ç ; ü ; nkü ; bu takımların oturmuş kadroları var&rdquo ; diye konuştu . Bu arada Aykut Kocaman ' ın da transfer gö ; rü ; şmeleri iç ; in Fransa ' ya gittiği ö ; ğrenildi .

LUCA TONİ TEKLİF BEKLİYOR


Tindi , ' Luca , Fenerbahç ; e ' ye olumlu bakıyor . Ama başka teklifler de var . İşin bir an ö ; nce bitmesini istiyoruz ' dedi

Kariyerli ve uzun boylu bir golcü ; arayan F . Bahç ; e ile Luca Toni arasındaki yakınlaşmada mesafe giderek daralıyor . Bayern Mü ; nih ' in serbest bıraktığı İtalyan santrforla ilgili ç ; alışma başlatan sarı-lacivertliler , Aykut Kocaman vasıtasıyla oyuncunun menajeri Tullio Tindi ile bir telefon gö ; rü ; şmesi yapmıştı . Gö ; rü ; şme sonunda taraflar birkaç ; gü ; n iç ; inde bir araya gelmeye karar verdi .

SÜ ; RPRİZ GELİŞME

Dü ; n ise sü ; rpriz bir gelişme oldu . Menajer Tindi , sportif direktö ; r Kocaman ' ı arayarak Luca Toni ' nin Fenerbahç ; e ' ye gelmeye sıcak baktığını bildirdi . Tindi , Luca Toni iç ; in başka kulü ; plerin de devrede olduğunu belirterek , ' Şartlarınızı bir an ö ; nce sunun ' diyerek Kocaman ' dan ç ; abuk davranmasını istedi . Konu hakkında yö ; netimi bilgilendiren Kocaman , bugü ; n Tindi ile bir gö ; rü ; şme daha yapacak .

KANOUTE İÇ ; İN KOLLAR SIVANDI

Aklına taktığı yıldız futbolcuları er ya da geç ; Sarı-Lacivertli renklere kazandırmakla tanınan Başkan Aziz Yıldırım ' ın , Sevilla ' nın Malili golcü ; sü ; iç ; in Cihan Kamer ' i gö ; revlendirdiği belirtiliyor .

Transfer atağına , Galatasaray ' ın aylardır ilgilendiği Slovak kanat oyuncusu , 21 yaşındaki Miroslav Stoch ' u alarak başlayan Fenerbahç ; e , rotasını şimdi de sü ; per bir golcü ; ye ç ; evirdi . Başkan Aziz Yıldırım ' ın 3 yıldır ısrarla Sarı-Lacivertli renklere katmak iç ; in nabız yokladığı Frederic Kanoute defterini yine aç ; tığı ve transferi gerç ; ekleştirmesi iç ; in asbaşkan Cihan Kamer ' i gö ; revlendirdiği belirtildi . Cihan Kamer ' in , ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde İspanya ' ya giderek hem bonservisi elinde bulunduran Sevilla Kulü ; bü ; yö ; neticileriyle , hem de Malili golcü ; yle masaya oturacağı ifade edildi . Kamer ' in , Tottenham ' ın Rus santrforu Pavlyuchenko iç ; in de temaslarda bulunacağı ö ; ğrenildi .

Kafa golleri meşhur

Sevilla ' da oynayan tecrü ; beli futbolcunun , İspanyol kulü ; bü ; yle 2012 yılına kadar sö ; zleşmesi bulunuyor . Mali Milli Takımı ' nın da formasını giyen 32 yaşındaki oyuncu , ü ; lkesi adına ç ; ıktığı 38 mü ; cadelede , rakip fileleri 23 kez havalandırdı . 2005 ' ten beri Sevilla ' da oynayan Kanoute , 154 karşılaşmada 71 gole imza attı . Geç ; en sezon ise hem Avrupa ' da hem de İspanya ' daki toplam 38 maç ; ta , 15 gol kaydetti . Futbol kariyerinde Lyon , Tottenham gibi ö ; nemli kulü ; plerde oynayan yıldız , ö ; zellikle kafa vuruşları ve asistleriyle tanınıyor ve kanatlarını gü ; ç ; lendiren Sarı-Lacivertliler ' de bü ; yü ; k iş yapacağına kesin gö ; zle bakılıyor .

LEWANDOWSKİ FENERBAHÇ ; E ' YE Ç ; ALIM ATTI

Fenerbahç ; e ' de Aykut Kocaman ' ın ısrarla istediği 21 yaşındaki Polonyalı golcü ; , Borussia Dortmund ' a 4 senelik imza attı , hesapları bozdu

Fenerbahç ; e , Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman ' ın transfer listesindeki bir numaralı golcü ; adayı Robert Lewandowski ' yi , Borussia Dortmund ' a kaptırdı .

Alman kulü ; bü ; uzun sü ; redir peşinde olduğu 21 yaşındaki Polonyalı golcü ; ye dü ; n 4 yıllık resmi sö ; zleşme imzalattı . Alman basını , Borussia Dortmund ' un , Lewandowski ' nin kulü ; bü ; Lech Poznan ' a 4 . 5 milyon euro bonservis bedeli ö ; deyeceğini ileri sü ; rdü ; .

Lewandowski ' nin , Borussia Dortmund ' u tercih etmesi Aykut Kocaman ' ı adeta şoke etti . Golcü ; futbolcuyla bir sü ; re ö ; nce Polonya Milli Takımı ' nın , Avusturya ' da yaptığı kamp sırasında yü ; z yü ; ze gö ; rü ; şerek Fenerbahç ; e ' ye gelmesi iç ; in her konunda ikna eden Kocaman ' ın bü ; yü ; k bir hayal kırıklığı yaşadığı ö ; ğrenildi .

Lewandowski ' nin daha ö ; nce Borussia Dortmund ' la el sıkışan menajerinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle Almanya ' nın yolunu tuttuğu ifade edildi . Fenerbahç ; e ' ye gelmeye hazır olan Polonyalı golcü ; nü ; n , menajerinin geri adım atmaması ü ; zerine Borussia Dortmund ile anlaştığı vurgulandı

STOCH FENERBAHÇ ; E ' DE

Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ın 3 haftadır almaya ç ; alıştığı Stoch ' u kadrosuna kattı . Slovak futbolcuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandı

Fenerbahç ; e yeni sezonun ilk transferini , geç ; tiğimiz sezon Twente ' de kiralık olarak forma giyen Chelsea ' li Miroslav Stoch ' u kadrosuna katarak yaptı . Sarı-lacivertliler , dü ; n ö ; ğle saatlerinde resmi siteden oyuncuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandığını duyurdu . Fenerbahç ; e ' nin Stoch ' un bonservisi iç ; in Chelsea ' ye 7 milyon Euro , oyuncuya da yıllık 2 . 5 milyon Euro ö ; deyeceği ö ; ğrenildi . Stoch transferinde yö ; netici Cihan Kamer ve Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman , başrolü ; oynadı . Kocaman ' ın ö ; zellikle Fenerbahç ; e ' ye karşı Twente formasıyla ç ; ıkardığı maç ; lar sonrasında , Stoch ' u takibe aldığı ve alınan olumlu referansların ardından yö ; netime bu ismi verdiği ifade edildi . Cihan Kamer , ö ; nceki gü ; n Kocaman ' la birlikte Londra ' ya gitti ve gö ; rü ; şmeler sonrasında 24 saatte oyuncunun transferini bitirerek Tü ; rkiye ' ye dö ; ndü ; .

BİR DEVDEN DİĞER BİR DEVE

Transferin resmen aç ; ıklanmasının ardından kişisel internet sitesine konuşan Miroslav Stoch , ' Transferimin Dü ; nya Kupası ö ; ncesinde bitmesinden dolayı ç ; ok mutluyum . Chelsea gibi bir devden bir başka dev takıma geç ; iyorum ' dedi .

İki kanatta da oynuyor

19 Ekim 1989 doğumlu . Futbola ü ; lkesi Slovakya ' da Nitra takımında başladı , 2005 ' te bu takımda profesyonel oldu . 2006 ' da İngiliz devi Chelsea onu keşfetti . İngiliz ekibinde bulunduğu 4 yılda sadece 4 kez forma giyebilen Stoch , geç ; tiğimiz sezon Hollanda ekibi Twente ' de kiralık olarak oynadı . Ligde 10 gol attı ve 4 asist yaptı . UEFA Avrupa Ligi ' nde de 7 maç ; ta 589 dakika forma giydi . Avrupa ' da da 2 gol attı . Stoch , Slovakya Milli Takımı ' nda da 12 kez gö ; rev yaptı . Stoch hü ; cumun iki kanadında da gö ; rev yapıyor .

AYKUT KOCAMAN ' A TAM YETKİ

Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ın 3 haftadır almaya ç ; alıştığı Stoch ' u kadrosuna kattı . Slovak futbolcuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandı

Fenerbahç ; e yeni sezonun ilk transferini , geç ; tiğimiz sezon Twente ' de kiralık olarak forma giyen Chelsea ' li Miroslav Stoch ' u kadrosuna katarak yaptı . Sarı-lacivertliler , dü ; n ö ; ğle saatlerinde resmi siteden oyuncuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandığını duyurdu . Fenerbahç ; e ' nin Stoch ' un bonservisi iç ; in Chelsea ' ye 7 milyon Euro , oyuncuya da yıllık 2 . 5 milyon Euro ö ; deyeceği ö ; ğrenildi . Stoch transferinde yö ; netici Cihan Kamer ve Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman , başrolü ; oynadı . Kocaman ' ın ö ; zellikle Fenerbahç ; e ' ye karşı Twente formasıyla ç ; ıkardığı maç ; lar sonrasında , Stoch ' u takibe aldığı ve alınan olumlu referansların ardından yö ; netime bu ismi verdiği ifade edildi . Cihan Kamer , ö ; nceki gü ; n Kocaman ' la birlikte Londra ' ya gitti ve gö ; rü ; şmeler sonrasında 24 saatte oyuncunun transferini bitirerek Tü ; rkiye ' ye dö ; ndü ; .

BİR DEVDEN DİĞER BİR DEVE


Transferin resmen aç ; ıklanmasının ardından kişisel internet sitesine konuşan Miroslav Stoch , ' Transferimin Dü ; nya Kupası ö ; ncesinde bitmesinden dolayı ç ; ok mutluyum . Chelsea gibi bir devden bir başka dev takıma geç ; iyorum ' dedi .

İki kanatta da oynuyor

19 Ekim 1989 doğumlu . Futbola ü ; lkesi Slovakya ' da Nitra takımında başladı , 2005 ' te bu takımda profesyonel oldu . 2006 ' da İngiliz devi Chelsea onu keşfetti . İngiliz ekibinde bulunduğu 4 yılda sadece 4 kez forma giyebilen Stoch , geç ; tiğimiz sezon Hollanda ekibi Twente ' de kiralık olarak oynadı . Ligde 10 gol attı ve 4 asist yaptı . UEFA Avrupa Ligi ' nde de 7 maç ; ta 589 dakika forma giydi . Avrupa ' da da 2 gol attı . Stoch , Slovakya Milli Takımı ' nda da 12 kez gö ; rev yaptı . Stoch hü ; cumun iki kanadında da gö ; rev yapıyor .