Vehbi Koç Kupası 'Invıncıble Son'ın Oldu

Türk iş dünyasının duayeni, Koç Holding kurucusu ve 1961 yılında Türkiye Jokey Kulübü'nün başkanlığını yapmış merhum Vehbi Koç anısına düzenlenen kupalı koşu, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapıldı

Türk iş dünyasının duayeni, Koç Holding kurucusu ve 1961 yılında Türkiye Jokey Kulübü'nün başkanlığını yapmış merhum Vehbi Koç anısına düzenlenen kupalı koşu, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapıldı.
Bu yıl 15'incisi yapılan Vehbi Koç Kupası Koşusu'nun galibi, Ayşegül Kurtel'in sahibi olduğu Invincible Son isimli safkan oldu. Veliefendi Hipodromu'nda saat 20.30'da start alan Vehbi Koç Koşusu'nu kazanmak için 8 dört ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atı 1600 metre çim pistte kıyasıya mücadele etti. Startla birlikte liderliği ele geçiren Invincible Son, yarışı da jokeyi Özcan Yıldırım ile 1.36.06'lık derece yaparak kazandı.
Koşu sonrası yapılan törende, kazanan atın sahibi Ayşegül Kurtel'e vekaleten kızı Deniz Kurtel'e kupayı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TJK Onursal Üyesi Mustafa V. Koç verdi. Kupa törenine TJK Başkanı Behçet Homurlu, TJK Muhasip Üyesi Cüneyt Çalıcıoğlu, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ender Aydıner ile Kurtel Ailesi katıldı.
VELİEFENDİ HİPODROMU'NDA KEYİFLİ BİR AKŞAM
Veliefendi Hipodromu'nda kurulan VIP çadırda Koç Ailesi tarafından koşu öncesi verilen kokteyle, politika, sanat, iş ve spor camiasından pek çok tanınmış isim katıldı.
Vehbi Koç anısına düzenlenen bu anlamlı koşu vesilesiyle bir araya gelen sevenleri, kokteylin ardından koşuyu izleyerek Byerley Turk salonunda verilen yemek davetine katıldılar.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Ali ve Nevbahar Koç, Semahat Arsel, Osman ve Zeynep Çarmıklı, Sezen Cumhur Önal, Tekin Akmansoy, eski bakanlarımızdan Cavit Kavak, Ali Kıraç, Nevzat Ayaz, Zerrin Arbaş, Uğur Ekşioğlu ve Can Kıraç.
(ERS-ERS-S)