Turkcell Geleceğe Koşanlar Performans Geliştirme Merkezi Açıldı

Turkcell ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Geleceğe Koşanlar" projesi kapsamında sporcuların fiziksel performansını arttırmayı amaçlayan Performans Gelişim Merkezi açıldı

  Turkcell ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen " Geleceğe Koşanlar " projesi kapsamında sporcuların fiziksel performansını arttırmayı amaçlayan Performans Gelişim Merkezi açıldı .
Geleceğe Koşanlar projesi kapsamında 180 sporcu antrenörler eşliğinde çalışacak ve performanslarını uluslararası kriterlere göre takip edecek . Açılışını Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler ' in yaptığı merkezde modern kondisyon aletleriyle donatılmış , uzman antrenörler ile sporcuların uluslar arası standartlarda eğitim almaları , böylelikle fiziksel performans ve bilgilerini en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor .
" HEDEFİMİZ ULUSLARARASI ARENADA BAŞARI "
İstanbul ' da kurulan merkezin açılışında konuşan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül , " Geleceğe Koşanlar Projemizle , bireysel sporlardaki başarı çıtamızı yükseltmeyi ve uluslararası arenada ses getirecek başarılara imza atmayı hedefliyoruz . Bu merkez genç sporcularımızı hedeflerine ulaşma yolunda bir adım ileriye taşıyacaktır " dedi .
Sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler ise , " 11 ilde , 6 branşta , 180 sporcuyu destekliyoruz . Genç sporcularımızın , profesyonel antrenörler eşliğinde , sürekli ve çok çalışarak başarıya ulaşacaklarına inanıyoruz . Daha şimdiden çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık . Uluslar arası düzeyde şampiyon olan sporcularımız oldu . Başarı çıtamız daha da yükselecek . Amacımız Türkiye ' nin bireysel sporlarda başarılı olmasıdır " diye konuştu .