Manşeti Sen Yaz, Sevdiğin Futbolcuya Mesajını Gönder, Johannesburg Aydınlansın

NikeFootball Afrika'daki en büyük interaktif LED kurulumunu gerçekleştirdi

  NikeFootball Afrika ' daki en büyük interaktif LED kurulumunu gerçekleştirdi . Futbol meraklıları geleceği yazacağına inandıkları futbolcu için bir mesaj yazacak ve bu mesajlar Johannesburg ' un en yüksek binalarından birinde bulunan , yarım futbol sahası büyüklüğündeki dev LED ekranda gösterilecek .
Johannesburg şehir merkezinde bulunan , şehrin ikonu haline gelmiş en önemli binalarından biri olan Life Center , Nike ' ın son interaktif dijital iletişim deneyimine ev sahipliği yapıyor . Johannesburg ' daki dördüncü en yüksek bina niteliğinde olan Life Center 138 metre yüksekliğinde ve 30 katlı .
Cristiano Ronaldo ve Robinho ' nun 90 m . uzunluğundaki resimlerinin hemen yanında bulunan ve neredeyse yarım futbol sahası büyüklüğündeki interaktif LED ekran , dünya çapındaki futbol severlere kendi manşetlerini yazma ve Johannesburg şehrinin gökyüzünü aydınlatma imkanı sunuyor .
Futbol tutkunları bu interaktif uygulama sayesinde en beğendikleri oyunculara esin kaynağı oluşturacak kişisel mesajlarını iletebilecek ve attıkları manşetlerin Johannesburg şehri semalarında devasa bir animasyona dönüştüğünü görebilecek .
Sporseverler Facebook . com/nikefootball . com ve Twitter vasıtasıyla tüm dünyadan 50 ' den fazla Nike sporcusuna 57 karakterlik kişisel mesajlarını iletebilecek . Daha sonra her gece 100 mesaj seçilecek ve bu mesajlar Johannesburg semalarında gösterilecek dijital animasyonlara dönüşecek . Herhangi bir sporseverin mesajı kullanıldığında , mesajın sahibine manşetin ve bu manşetten yaratılan animasyonun bir resmini içeren kişiye özel bir mesaj gönderilecek .
Bu uygulama Nike ' ın müthiş başarı yakalayan ' Geleceği Sen Yaz ' kampanyasına futbol tutkunlarının dahil olmasının sadece bir yolu .
Manşet oluşturmak için :
-Nike Football Facebook Fan sayfasına gir . Sayfanın solunda bulunan " Geleceği Kim Yazacak " bannerına tıkla . Nike Future uygulamasıyla geleceği yazacağını düşündüğün oyuncuyu belirle ve mesajını kendi dilinde gönder .
-Nikefootball . com ' a gir . Anasayfada bulunan " Geleceği Kim Yazacak " butonuna tıkla ve yönlendirileceğin Nike Future uygulamasıyla geleceği yazacağını düşündüğün oyuncuya mesajını kendi dilinde gönder .
-Twitter hesabından geleceği yazacağını düşündüğün oyuncu için mesajını yolla ve mesajının sonuna #future hashtag ' ini ekle .
Life Center LED Ekranına İlişkin Bilgiler :
Dünya çapında 12 dili desteklemektedir ( Çince , İngilizce , Fransızca , Almanca , Yunanca , İtalyanca , Japonca , Korece , Portekizce , Rusça , İspanyolca ve Türkçe )
18 : 00 ile 06 : 00 saatleri arasında çalışmaktadır .
Gecede 100 ' den fazla bireysel mesaj görüntülenmektedir .
Afrika ' daki en büyük LED ekran niteliğindedir
44 metre yüksekliğinde , 42 metre genişliğinde
207 , 520 adet LED ' den oluşan ekran , uzunlamasına 2 , 5 km yer kaplamaktadır .
Çerçevenin yapımında 15 km . galvanizli çelik kablo kullanılmıştır . Bu da Wayne Rooney ' in bir oyunda koştuğu toplam mesafeden 3 km . fazladır .
Ekranın yanında iki adet 90 m . yüksekliğinde oyuncu resmi bulunmaktadır .
Üst kısımda kullanılan toplam sargı malzemesi 8 . 400 kilometrekare olup , tam boy bir futbol sahası alanından daha büyüktür .
Mesajların yüklenme süresi 20 dakika-24 saat arasında değişmektedir .