Kardemir Karabükspor'da Dış Transfer

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor dış transfer çalışmalarında bugün Hırvatistan 1

  Turkcell Süper Lig ' in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor dış transfer çalışmalarında bugün Hırvatistan 1 . Lig takımı Hajduk Split ' in orta saha oyuncusu Florin Cernat ile 2 yıllık sözleşme imzaladı .
Karabükspor Metin Türker kompleksine beraberinde eski Fenerbahçeli oyuncu Rapaic ile birlikte gelen Florin Cernat burada Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Genel Menajer Seyit İçgül ile birlikte masaya oturdu . Yaklaşık 2 saat süren görüşmelerinin ardından Cernat kendisini kırmızı mavili takıma bağlayan sözleşmeye imza attı .
İmza sonrası gazetecilere açıklama yapan tecrübeli orta saha oyuncusu Florin Cernat , şuandan itibaren Karabükspor ' un oyuncusu olduğunu belirterek , " Karabükspor için elimden geleni yapacağım . Türkiye ' de Karabükspor ' u en iyi yere taşımak için elimizden geleni yapacağız " dedi .
Türkiye ' den başka takımlarında kendisi için ilgilendiğini ancak Karabükspor ' u tercih ettiğini kaydeden Carnet , forma numarasını ' 10 ' numara olarak istemesinin nedenini de " Daha önce oynadığım takımlarda hep 10 numaralı formayı giydim . Benim mevkiim en iyi yer olduğu için 10 numaralı formayı giyiyorum " diye konuştu .