İspanyol futbolcu çalışmaya katılmadı

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı. Sezon açılış tarihi ve saati defalarca Güiza'ya ve menajerine bildirilmesine rağmen İspanyol futbolcu çalışmaya katılmadı.

  2009-2010 sezonunun tamamlanmasının ardından 1 , 5 aylık bir tatil yapan sarı-lacivertliler , Samandıra ' daki Can Bartu Tesisleri ' nde yeni sezon iç ; in ilk ç ; alışmasına ç ; ıktı .

Christoph Daum ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktö ; rlü ; k gö ; revine getirilen Aykut Kocaman , ilk antrenmanında takımın başında yer aldı .

Futbolcularıyla antrenman ö ; ncesi bir toplantı yapan teknik direktö ; r Aykut Kocaman , ' ' Geç ; en sezon kö ; tü ; bir final yaptık ama hayat devam ediyor . Mü ; cadele ettiğimiz her kulvarda son derece iyi gö ; tü ; rdü ; k ancak sonunu getiremedik . Yeni bir sezona başlıyoruz , herkese sakatlıktan uzak başarılı iyi bir sezon diliyorum . Daha sert ve temaslı antrenmanlar yapacağız . Takım disiplini , meslek ve iş disiplinini ö ; n planda tutacağız . Size bilgim ve gü ; cü ; m yettiğince yardımcı olmaya ç ; alışacağım . Aynı desteği sizlerden de bekliyorum . Herkesten beklediğim futbol mesleğine ve arkadaşlığa saygı gö ; stermesi . Bu dü ; şü ; ncedeki herkese sonuna kadar kapım aç ; ık ' ' şeklinde ifadeler kullandı .

Kocaman ' ın toplantıda futbolculardan , her antrenmandan bir saat ö ; ne tesislerde olmalarını istediği bildirildi .

Aykut Kocaman , antrenman başladıktan sonra basın mensuplarının yanına gelerek , ' ' Benim iç ; in de hayırlı olsun , sizin iç ; in de hayırlı olsun ' ' dedi .

TOPLA Ç ; ALIŞTILAR

Sarı-lacivertli ekibin ilk ç ; alışmasında , ü ; lke milli takımlarında bulunan Lugano ile yeni transfer Miroslav Stoch yer almazken Gü ; iza da ç ; alışmaya katılmadı . Gö ; khan Gö ; nü ; l ve Mehmet Topuz koşu yapıp tesislere girerken Andre Santos ile Ö ; zer de tesislerde ç ; alıştı .

Teknik direktö ; r Kocaman , yaklaşık iki saat sü ; ren ilk ç ; alışmada futbolcularına koşunun ardından topla ç ; alışmalar yaptırdı . Sarı-lacivertliler , pas ç ; alışmasının ardından yarı sahada ç ; ift kale maç ; oynadı .

TEKNİK KADRO

Teknik direktö ; rlü ; ğü ; nü ; Aykut Kocaman ' ın yapacağı Fenerbahç ; e ' de , Kocaman ' ın yardımcıları şu isimler oldu :

' ' Yardımcı Antrenö ; r : İsmail Kartal
Yardımcı Antrenö ; r : Fahrudin Ö ; meroviç ;
Antrenö ; r : Turgay Altay
Kondü ; syoner : Doç ; . Dr . Alper Aşç ; ı
Maç ; Analisti : Arda Keskin
Kaleci Antrenö ; rü ; : Murat Ö ; ztü ; rk
Bireysel Futbolcu Antrenö ; rü ; : Dolu Arslan . ' '

Sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu geç ; en yıl olduğu gibi yine Ertuğrul Karanlık yapacak .

GÜ ; İZA ' YA CEZA

Sarı-lacivertli ekipte , disiplin uygulamaları ç ; erç ; evesinde ilk ceza İspanyol forvet Gü ; iza ' ya gelecek .

Sezon aç ; ılış tarihi ve saati defalarca menajerine ve kendisine bildirilmesine rağmen İspanyol oyuncu ç ; alışmada yer almadı .

Bileti dahi gö ; nderilen Gü ; iza ' nın bu akşam İstanbul ' a geleceği bildirilirken bu davranışından dolayı kendisine ceza verilebileceği kaydedildi .

İLHAN EKER İLK ANTRENMANINA Ç ; IKTI

Fenerbahç ; e ' nin 2010-2011 sezonu iç ; in transfer ettiği futbolculardan İlhan Eker , sarı-lacivertli ekiple ilk antrenmanına ç ; ıktı .

Genç ; lerbirliği ile sö ; zleşmesi geride kalan sezonda biten ve Fenerbahç ; e ' ye transfer olan İlhan , ilk ç ; alışmada takıma katıldı .

KAZIM KAZIM SAMANDIRA ' DA


Fenerbahç ; e ' de sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra Fransa ' nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarına katıldı .

Geç ; en sezon yaşanan bazı olaylardan sonra sarı-lacivertli ekipten bir sü ; reliğine uzaklaştırılarak kiralanan Kazım ' ın moralinin iyi olduğu ifade edildi .
Bu arada Cristoph Daum dö ; neminde ö ; zellikle sezonun son bö ; lü ; mü ; nde forma şansı bulamadığı iç ; in takımdan ayrılacağı yö ; nü ; nde haberlerle gü ; ndeme gelen , yö ; netimin sö ; zleşmesini tek taraflı uzatması bir ara sorun olan Semih de takımla ç ; alışmalara başladı .

Sarı-lacivertli ekipte geç ; en sezondan itibaren ( A ) takımla ç ; alışmalara başlayan Okan ve Gö ; kay ' dan sonra genç ; oyuncular Hasan ve Berk de ( A ) takıma katıldı .

Aykut Kocaman yö ; netimindeki teknik kadronun , dü ; nden itibaren Can Bartu Tesisleri ' ne gelerek ç ; alışmalara başladıkları bildirildi . Kocaman ' ın yardımcılarıyla toplantı yaptığı ö ; ğrenildi .

Yarın sabah tesislerde kan ve idrar testi yapılacak futbolcular , saat 10 . 00 ' da antrenmana ç ; ıkacak . Sarı-lacivertliler gü ; nü ; n ikinci ç ; alışmasını akşam 18 . 00 ' de yapacak .

Yö ; netim kurulu ü ; yelerinden Cihan Kamer de takımın ilk ç ; alışmasında Can Bartu Tesisleri ' ne geldi .

Ö ; te yandan , Slovakya Milli Takımı ile Gü ; ney Afrika ' da bulunan yeni transfer Miroslav Stoch ' a , ıslak imzası gerektiği iç ; in geç ; tiğimiz gü ; nlerde takımın tercü ; manlarından Samet Gü ; zel ile sö ; zleşmesi gö ; nderildi . Stoch ' un imzayı atarken ç ; ok heyecanlandığı ve bü ; yü ; k mutluluk duyduğunu ifade ettiği ö ; ğrenildi .

ANTRENMAN FORMALARI ' ' AKILLI KUMAŞ ' ' TAN


Sarı-lacivertlilerin yeni sezonda kullanacakları antrenman formaları dü ; nyada bü ; yü ; k kulü ; plerin kullandığı termo-cool fresh kumaştan ü ; retildi .

Antibakteriyel , kışın ü ; şü ; tmeyen , yazın da terlemeyi en az seviyede tutan kumaşın , yü ; ksek bir maliyetinin olduğu ifade edildi .

Takımın antrenman iç ; in bü ; tü ; n eşofman malzemelerinin bu kumaştan yapıldığı , kulü ; pteki dokuz branşın tü ; mü ; ndeki malzemelerde bu kumaşın kullanıldığı kaydedildi .

Antrenman formalarının , mavi ve beyaz renkten oluştuğu dikkati ç ; ekti .

Kaynak : Samanyoluhaber