Gaziantepspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeni sezon hazırlıkları için dün topbaşı yapan Gaziantepspor, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

  Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker , yaptığı açıklamada , yeni sezonun Gaziantepspor camiası için kazasız , belasız bir şekilde geçmesini dileyerek , " Taraftarlarımıza ve kulübümüze yeni sezon hayırlı olsun . Başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle sezonu açtık . Yeni teknik ekibimiz ve futbolcularımızla beraber iyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum . Yeni transferlerle birlikte futbolcularımızın hepsi burada . Futbolcularımız 3 gün boyunca sağlık kontrollerinden geçecek . Buradaki çalışmamızı tamamladıktan sonra
Isparta Davraz ' da kamp yapacağız " dedi .
Kırmızı-siyahlı takımın yeni transferlerinden Emre Güngör de , Galatasaray ' dan Gaziantepspor ' a geldiğini anımsatarak , " Buraya geldiğim için çok mutluyum . Çok iyi bir kadroya sahibiz , çok iyi hocaya sahibiz . İnşallah , hayırlısıyla güzel , sağlıklı , kazasız belasız bir sezon geçiririz . Hedeflerimiz çok büyük , onları gerçekleştirmek istiyoruz . Geçen sene Bursaspor şampiyon oldu , bu sene Gaziantepspor neden şampiyon olmasın? Hedefimiz hep ileri " diye konuştu .
Yeni transferlerden Mehmet Yılmaz ise Türkiye ' nin saygın kulüplerinden birine geldiğini kaydederek , " Burada olduğum için son derece mutluyum . Çok güzel bir arkadaşlık var . Gaziantepspor ' un gücü belli . Geçen sene de çok güzel bir kadrosu vardı . Bu sene ek takviyelerle çok daha iyi olacak . Hedefimiz üst sıralar , bu hedefe güzel bir şekilde çalışıp varmak istiyoruz " şeklinde konuştu .
( OÇ-ERS-ERS-S )