Gaziantepspor, Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gaziantepspor'da futbolcular, kamp öncesi Primer Hospital'da sağlık kontrolünden geçtiler.

  Kulüp doktoru Yusuf Bozfırat ile birlikte Primer Hospital ' a gelen Kırmızı-Siyahlı futbolcular , bir dizi sağlık kontrolünden geçtiler . Daha önceki sezonlarda olduğu gibi önümüzdeki sezonda da Gaziantepspor ' un sağlık sponsoru olan Primer Hospital ' da kontrolden geçen futbolcular daha sonra Primer Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker , Başhekim Ahmet Tanrıtanır , Yönetim Kurulu Üyesi Dr . İbrahim Büyükbeşe ile sohbet ettiler .
Primer Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker , yaptığı açıklamada , yeni sezonun Gaziantepspor camiası için kazasız belasız bir şekilde geçmesini dileyerek , " Taraftarlarımıza ve kulübümüze yeni sezon hayırlı olsun . Başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle sezonu açtık . Yeni teknik ekibimiz ve futbolcularımızla beraber iyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum . Yeni transferlerle birlikte futbolcularımızın hepsi burada . Futbolcularımız 3 gün boyunca sağlık kontrollerinden geçecek . Buradaki çalışmamızı
tamamladıktan sonra Isparta Davraz ' da kamp yapacağız " dedi .
Gaziantepspor ' dan başarılı bir sezon beklediklerini ifade eden Primer Hospital Başhekim Ahmet Tanrıtanır da , " Futbolcularımızın gereken kontrollerini yaptık . Futbolcu arkadaşlarımızın önemli bir sağlık problemi yok . Maşallah hepsi çakı gibi . Yeni sezonda kendilerinden çok şeyler bekliyoruz " diye konuştu .