Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına start verdi

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı.

  Sarı-lacivertli takım , Samandıra ' daki Can Bartu Tesisleri ' nde yeni sezon iç ; in ilk ç ; alışmasına ç ; ıktı . Christoph Daum ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktö ; rlü ; k gö ; revine getirilen Aykut Kocaman , ilk antrenmanında takımın başında yer aldı . Futbolcularıyla antrenman ö ; ncesi bir toplantı yapan teknik direktö ; r Aykut Kocaman , ' Geç ; en sezon kö ; tü ; bir final yaptık ama hayat devam ediyor . Mü ; cadele ettiğimiz her kulvarda son derece iyi gö ; tü ; rdü ; k ancak sonunu getiremedik . Yeni bir sezona başlıyoruz , herkese sakatlıktan uzak başarılı iyi bir sezon diliyorum ' şeklinde ifadeler kullandı .

Teknik direktö ; r Kocaman yö ; netiminde yaklaşık iki saat sü ; ren ilk ç ; alışmada futbolcular koşunun ardından topla ç ; alışmalar yaptı . Sarı-lacivertliler , pas ç ; alışmasının ardından yarı sahada ç ; ift kale maç ; oynadı .

Sarı-lacivertli ekibin ilk ç ; alışmasında , ü ; lke milli takımlarında bulunan Lugano ile yeni transfer Miroslav Stoch yer almazken Gü ; iza da ç ; alışmaya katılmadı . Gö ; khan Gö ; nü ; l ve Mehmet Topuz koşu yapıp tesislere girerken Andre Santos ile Ö ; zer de tesislerde ç ; alıştı .

Sezon aç ; ılış tarihi ve saati defalarca menajerine ve kendisine bildirilmesine rağmen akşamki toplanmada yer almayan Gü ; iza ' ya ceza verilebileceği kaydedildi . Fenerbahç ; e ' nin 2010-2011 sezonu iç ; in transfer ettiği futbolculardan İlhan Eker ise Sarı-lacivertli ekiple ilk antrenmanına ç ; ıktı . Fenerbahç ; e ' de sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra Fransa ' nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarına katıldı .

AYKUT KOCAMAN ' IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Teknik direktö ; rlü ; ğü ; nü ; Aykut Kocaman ' ın yapacağı Fenerbahç ; e ' de , Kocaman ' ın yardımcıları şu isimler oldu : Yardımcı Antrenö ; r : İsmail Kartal , Yardımcı Antrenö ; r : Fahrudin Ö ; meroviç ; , Antrenö ; r : Turgay Altay , Kondisyoner : Doç ; . Dr . Alper Aşç ; ı , Maç ; Analisti : Arda Keskin , Kaleci Antrenö ; rü ; : Murat Ö ; ztü ; rk , Bireysel Futbolcu Antrenö ; rü ; : Dolu Arslan . Sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu geç ; en yıl olduğu gibi yine Ertuğrul Karanlık yapacak .

Sarı-lacivertli futbolcular , yarın sabah tesislerde kan ve idrar testinde geç ; ecek ve saat 10 . 00 ' da gü ; nü ; n ilk antrenmanına ç ; ıkacak . Sarı-lacivertliler gü ; nü ; n ikinci ç ; alışmasını akşam 18 . 00 ' de yapacak .