Mehmet Özsoy İddialı

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yeniden Turkcell Süper Lige çıkmak için tüm imkanların seferber edileceğini söyledi.

  Geçen hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda Denizlispor başkanlığına seçilen Mehmet Özsoy , zor ve önemli bir görevi üstlendiklerini belirterek , kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak için çalışacaklarını söyledi . Denizlispor ' un Turkcell Süper Ligi ' ne yakışan bir takım olduğunu ifade eden Mehmet Özsoy , " Bu sezon şanssız bir şekilde ligden düştük . Ancak Denizlispor Türk futbolunda önemli bir yere sahip ve layık olduğu Turkcell Süper Ligi ' ne çıkmak için mücadele edecek . Bizim tek hedefimiz
zorlukları aşarak Bank Asya 1 . Ligi ' nde şampiyon olmak . Başta valilik ve belediye başkanlığı olmak üzere tüm Denizlililer ' le bunu başaracağımıza inanıyorum . Ancak bize sözde değil , özde destek çıkılması gerekiyor " dedi .
Yeni yönetimin bu akşam bir kaynaşma ve tanışma toplantısı yaptıktan sonra 2-3 gün içerisinde yönetim kurulunda görev dağılımı yapacaklarını ifade eden Mehmet Özsoy , " Kamp döneminin başlamasıyla birlikte teknik direktör konusunu da bitireceğiz . Şu anda görüştüğümüz hocalar var . Denizlispor ' a faydalı olacak bir hocayla anlaştıktan sonra , hocanın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceğiz " şeklinde konuştu .