Erciyesspor Delikan İle 'Devam' Dedi

Kayseri Erciyesspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Nuh Mehmet Delikan yeniden başkanlık görevine seçildi.

Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan fakat başkan adayı olmadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurul'da eski başkan Nuh Mehmet Delikan, Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın iknalarının sonucunda yeniden başkan olarak seçildi. Kurulda konuşan Nuh Mehmet Delikan, Erciyesspor'u 17 Ocak'ta alarak bu hale getirdiklerini ifade ederek, "Belki ben biraz Kayseri kamuoyunu rahatsız etmiş gibi bir yöne girdiysem de Kayseri halkından özür diliyorum. Bize inandılar ve güvendiler. Biz bu göreve talip
olduk. Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç, '6 aylık başkan mı olur' dedi. İnşallah başarılı bir Erciyesspor çıkaracağız. Kavurmaya, savurmaya devam" dedi.
Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "Mehmet Delikan başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gayreti ile Levent Devrim hocanın ve teknik heyetin iyi niyeti. Basın mensuplarının sağduyusu ile iyi bir noktaya geldik. Yönetimimize Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonucunda Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Mehmet Delikan olarak belirlenirken Yönetim Kurulunda bulunan diğer isimler şöyle: Şadi Büyükkeçeci, Nusret Poyraz, Naşit Doğan, Mahir Külahçı, Bülent Köroğlu, Selahattin Ardınçlıoğlu, Kenan Baloğlu, Erdoğan Arslan, Hikmet Akyel, Mehmet Timuçin, Cuma Polat, Hasan Sırrı Ünlü, Necmettin Apaydın, Ali Süslü, Mehmet Everekli, Hayri Naziksoy, Mehmet Gazezoğlu, Mustafa Usta, Kadir Uslu, Mesut Molu.