Konyaspor Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

Konyaspor'da, olağanüstü genel kurulda göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki 21 kişilik yönetim kurulunun görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi.
Kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında, Harun Aydın'ın ikinci başkan ve mali işler sorumlusu olduğu, Fethi Büyükbalta, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız ve Hüseyin Tosunoğlu'nun başkan yardımcısı olarak görevlendirildiği kaydedildi.
Mehmet Ali Acar ve Davut Ulus asbaşkan, diğer asbaşkanlardan Mehmet Soylu altyapı sorumlusu, Kamil Akkanat İstanbul Sorumlusu, Hüseyin Bulmaz proje ve kaynak bulma sorumlusu, İlker Özkan amatör branşlar sorumlusu olarak açıklandı.
Yönetim Kurulu Üyelerinden tesisler ve inşaat sorumlusu Mehmet Uvat, reklam ve sponsorluklar sorumlusu Ali Kaya, sosyal işler sorumlusu Hüseyin Polat, Konyaspor mağazalar sorumlusu İbrahim Türkmen, Ankara sorumlusu Hakkı Teke, sağlık işleri sorumlusu Doç. Dr. Niyazi Görmüş, deplasman ve maç organizasyon sorumlusu Fuat Kaya, alt yapı sorumlu yardımcısı Alper Güçlü, görsel yayınlar sorumlusu Mehmet Orhan olarak duyuruldu.