Bucaspor'un Kamp Programı Belli Oldu

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından olan Bucaspor'un Başkanı Mehmet Bektur, kulüp bünyesinde barındırdığı Buca Genç takımının kamuoyunda ayrı bir kulüp olarak yanlış tanımlanmasından dolayı, İzmir Gücü Spor Vakfı binasında basın toplantısı düzenleyip bu konuya açıklık getirdi

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından olan Bucaspor'un Başkanı Mehmet Bektur, kulüp bünyesinde barındırdığı Buca Genç takımının kamuoyunda ayrı bir kulüp olarak yanlış tanımlanmasından dolayı, İzmir Gücü Spor Vakfı binasında basın toplantısı düzenleyip bu konuya açıklık getirdi.
Bucaspor İkinci Başkanı ve Gençlik Geliştirme Programı Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yanlış anlaşılmaları önlemek için bundan böyle Bucaspor amblemini kullanacaklarını söyledi. Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur ile Bucaspor İkinci Başkanı ve Gençlik Geliştirme Programı Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile birlikte basının karşısına çıkarak amblem konusunda yaşanan söylentilere son verdi. 2006 yılında Bucaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Bucaspor altyapısının özerkleştirilmesine karar verildiğini ifade eden
Bucaspor İkinci Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Bucaspor ve gençlik kelimelerinden üretilen Buca Genç kısaltması da derneğin logosu olarak kullanılmaya başlanmıştır. Spor kamuoyunda kısaca "Bucagenç" olarak bilenen ismimiz, başarılarımız duyuldukça ve tanınılırlığımız arttıkça özellikle yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda Bucaspor ile olan iç ilişki bilinmediğinden, sanki Buca Genç ile Bucaspor'un farklı kulüpler olduğu şeklinde bir algılanmanın ağırlık kazandığını fark etmiş bulunuyoruz. Bugünden itibaren
Bucaspor altyapısını oluşturan derneğimizin bütün branşlarında sadece, kulübümüzün ismi olan "Bucaspor" ismini ve yine sadece kulübümüzün logosunu kullanma kararı almış bulunuyoruz. 'Bucagenç' bugünden itibaren 'Bucaspor Futbol Akademi' olarak yoluna devam edecektir" diye konuştu.
Toplantı sırasında Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bekdur'a gazetecilerin 'Önümüzdeki sezon müsabakalarınızı nerede oynayacaksınız' sorusuna cevap olarak Bekdur şunları söyledi: "Biz önümüzdeki sezon geçen yıl oynadığımız Buca Arena Stadı'nda oynamak istiyoruz. Durumla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Başta Başbakanımız olmak üzere bakanlarımız ve milletvekillerimiz konuya dahil olmuş durumda. Pazartesi günü sayın valimizin de katılacağı bir toplantı yapılacak ve konu o gün netleşir diye düşünüyorum"
dedi. Bugüne kadar 12 futbolcuyu renklerine bağladıklarını kaydeden Bekdur, İzmir'i heyecanlandıracak iki santrfor ve bir oyun kurucu olmak üzere 3 transfer daha yapmak istediklerini söyledi.
Bucaspor'un önümüzdeki dönemdeki kamp programı ise şöyle olacak: "Bucaspor 12 günlük kamp için Bolu'ya gidecek. Ardından İzmir'e gelip bir süre istirahat edecek Sarı-lacivertli takım ikinci kamp dönemi için Hollanda'ya gidecek.