Wimbledon Tenis turnuvası

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda sürprizler birbiri ardına geliyor.Tek kadınlardaki diğer favori isimler Serena Williams, Agnieszka Radwanska ve Maria Sharapova, rakiplerini yenerek 2. tura çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası’nda tek bayanlarda sürprizler birbiri ardına geliyor.

Son Fransa Açık’ta şampiyon olan İtalyan Francesca Schiavone’nin ardından, finaldeki rakibi Samantha Stosur da Wimbledon’a 1. turda veda etti. Estonyalı Kaia Kanepi karşısında hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen Avustralyalı tenisçi, 6-4 biten setler sonucunda 2-0 mağlup oldu.

Tek kadınlardaki diğer favori isimler Serena Williams, Agnieszka Radwanska ve Maria Sharapova, rakiplerini yenerek 2. tura çıktı.

WILLIAMS KARDEŞLER 2.TURDA

Çift bayanlarda 1 numaralı seri başı Serena ve Venus Williams (ABD) kardeşler, Julie Ditty (ABD) ve Renata Voracova (Çek Cumhuriyeti) çiftiyle karşılaştı. Williams kardeşler, tenis severlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede rakiplerini 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek turnuva dışında bıraktı. Hürriyet

STOSUR TURNUVAYA VEDA ETTİ-
Tek bayanlarda 3 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, İtalyan Tathiana Garbin'i 6-1 ve 6-1'lik setlerle eleyerek 2. tura yükseldi.

Günün tek sürprizi 6 numaralı seri başı Avustralyalı Samantha Stosur'un elenmesiyle yaşandı. Bu yıl Roland Garros'ta final oynayan Samantha Stosur, 4 kez katıldığı Wimbledon'da bugüne kadar bir varlık gösteremeyen Eston Kaia Kanepi'ye 6-4 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Tek bayanlarda 7 numaralı seri başı Polonyalı Agnieszka Radwanska, Macar Melinda Czink'i 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-0, 16 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova da turnuvaya ilk kez katılan Rus Anastasia Pivovarova'yı 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek tur atladılar.

Çift bayanlarda 1 numaralı seri başı Serena ve Venus Williams (ABD) kardeşler, Julie Ditty (ABD) ve Renata Voracova (Çek Cumhuriyeti) çiftiyle karşılaştı. Williams kardeşler, tenis severlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede rakiplerini 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek turnuva dışında bıraktı.